Cele mai bogate femei adorate de întreaga lume

Scris de Luxury
Publicat la data de: 15-07-2014

în: News & Features

A fi în topul celor mai bogate femei din lume nu este lucru ușor deloc. Toate privirile sunt ațintite către tine, iar fiecare gest este analizat cu cea mai mare atenție. Mai jos vă vom prezenta o listă din care fac 5 parte femei din topul celor mai bogați oameni din lume, care au ajuns aici datorită curajului și ambiției, fiind adevărate povești de succes alături de soții lor.

1.)    Lucy Southworth

 femei1

Cunoscută pentru căsătoria cu co-founder-ul Google, Larry Page, Lucy Southworth are o diplomă de la Oxord în bioinformatică și a lucrat în spitalele din Africa de Sud.

2.)    Anne Dias Griffin

 femei2

Cu o avere de peste 160 de milioane de dolari, Anne Dias Griffin nu este o femeie oarecare. Inițial a lucrat pentru compania Goldman Sachs , iar mai apoi și-a deschis prima companie în domeniul finanțelor, căsătorindu-se cu Kenneth Griffin.

3.)    Wendi Dang

 femei3

Wendi Dang este de origine chineză, însă este născută în America fiind soția magnatului Rupert Murdoch. De asemenea, Wendi este foarte implicată și în activități ce țin de educația din Statele Unite.

4.)    Regina Noor a Iordanului

femei4

Regina Noor a Iordanului iubește să călătorească peste tot în lume și să educe oamenii despre învățaturile Islamului. Văduva Regelui Hussein al Iordaniei, Noor este într-o relație cu omul de afacei și filantropul Carlos Slim Helu.

       5. ) Flavia Sampaio

femei5

              Cu un look asemeni unui model, Flavia este o avocată de succes. Sampaio este împreună   cu omul de afaceri Eike Batista de peste patru ani și aceștia plănuiesc să se căsătoarească curând.