Hermès intră în domeniul parfumeriei pentru casă cu aromele Celine Ellena și obiectele de artă ale lui Guillaume Bardet

Scris de Luxury
Publicat la data de: 04-12-2014

în: Art & DesignNews & Features

Prima intrare Hermès în domeniul parfumeriei pentru casă. Hermès Le Parfum de la Maison. Colecția Reverie de Celine Ellena.

Hermès-Home-Perfumes-2014-collection-Le-Parfum-de-la-Maison-Reverie-Collection-by-Celine-Ellena

Colectia Home de la Hermès s-a asociat cu debutul colecției de parfumuri Hermès concepute pentru casa de catre Celine Ellena (ea a produs anterior parfumuri pentru L’Artisan Perfumeur și The Different Company), fiica celebrului Parfumier Jean Claude Ellena . Partea surpriză a acestei premiere este prezentarea într-o selecție de obiecte de artă concepute de Artist Guillaume Bardet.

Pentru a prezenta noile arome Celine Ellena pentru interior, Hermès a optat pentru trei grupe de obiecte parfumate concepute de Guillaume Bardet – un vas ceramic, o lumânare, și un cal din hârtie origami.

Explorările senzoriale sunt numite “Des Pas sur la neige”, “Fenêtre ouverte”, “Temps de pluie”, “Champ libre” și “A cheval”!

Hermès Le Parfum de la Maison Reverie Colecția creata de Celine Ellena este disponibil de la 1 decembrie, cu tarife de variind de la € 62 (un set de 4 cai origami) – € 350 (o lumânare 1,100g).

Cheval_origami_Hermes Hermès-home-fragrance-collection

Galerie Foto