Consola PS5 din aur pur valorează 1,8 milioane de dolari

Scris de Luxury
Publicat la data de: 28-02-2021

în: News

Populara consolă de jocuri PlayStation 5, creată de Sony, are un design reinterpretat de brandul rusesc de lux Caviar. Specialiștii companiei au conceput o consolă de jocuri PS5 „îmbrăcată” pur și simplu în aur de 18 carate.

Modelul PS5 de la Caviar va fi decorat cu nu mai puțin de 20 de kilograme de aur. Designul geometric 3D al consolei este construit din opt plăci, turnate în aur masiv de 18 carate. Acest design special conferă produsului mai mult volum, care este cu siguranță necesar pentru a compensa greutatea suplimentară de 20 de kilograme. Consola unicat este denumită – cât se poate de potrivit – „Golden Rock”.

Și asta nu e tot: Caviar a folosit încă zece kilograme de aur de 18 carate pentru setul de controlere al consolei. De asemenea, artizanii brandului au inserat piele de crocodil la nivelul manetelor device-ului.

Cei de la Caviar nu au precizat cât va costa modelul PS5 personalizat, însă potrivit cotațiilor curente, numai aurul folosit la ornarea sa valorează cel puțin 1,8 milioane de dolari.