Anterem – Saltele de calitate superioară Morfeus

Pasiunea pentru saltele face parte din ADN-ul Morfeus

Scris de Luxury
Publicat la data de: 16-11-2022

în: Art & Design

Morfeus

Pentru odihna ta, o saltea de lux din colecția Anterem realizată de Morfeus este o piesă unică, o capodoperă concepută special pentru tine și în concordanță cu nevoile tale. Materialele prețioase, atenția deosebită pentru confort, măiestria în prelucrare, detaliile inedite, toate se îmbină pentru a oferi rezistență și fiabilitate în timp.

Anterem by Morfeus este o colecție de saltele de înaltă calitate, impecabil fabricate, durabile și ecologice pentru un somn odihnitor. Saltelele Anterem reflectă preocupările ecologice și sociale în ceea ce privește bunăstarea oamenilor și protejarea naturii.

Dincolo de cercetare, experiență și evoluția tehnologiei, există un loc de dormit care depășește granițele odihnei. Colecția de saltele Anterem este un concept preexistent realității lucrurilor. Un mod fără precedent de a înțelege viitorul prin reîntoarcerea la origini a materiilor folosite.

Cu Anterem vei descoperi valoarea alegerii tale și modul în care fiecare poate fi o filă de schimbare.

Vei folosi mulți ani frumoasa ta saltea Anterem pentru a dormi și, când ciclul său de viață se va încheia, materialele sale prețioase vor putea să fie recuperate și reciclate pentru a recrea noi materiale de calitate, cu respectarea și protejarea mediului înconjurător.

Principalul factor al defrișărilor la nivel mondial este agricultura și cultivarea fibrelor vegetale pentru îmbrăcăminte.

Angajamentul Morfeus este acela de a avea propria vâscoză (folosită într-un procent mare în țesăturile saltelelor Anterem), produsă într-un mod durabil pentru a proteja pădurile și speciile care trăiesc acolo. În acest sens, Morfeus se asigură că materia primă provine din păduri gestionate durabil.

Lanțul de aprovizionare primar al firelor de vâscoză durabilă este pe deplin trasabil, transparent și în întregime european. Pulpa de la copacii care provin din pădurile certificate FSC din Europa este prelucrată cu atenție, iar acești copaci nu sunt nici străvechi, nici pe cale de dispariție.

ClimaTech: țesătură de înaltă tehnologie din fibră reciclată
Prețioasele resturi textile virgine, compuse din materii prime de înaltă calitate, generate de procesele de producție Morfeus, sunt selectate după tip și amestecate după o formulă calitativă exclusivă. Acestea sunt prelucrate în cadrul unui proces complex și articulat de reciclare, exclusiv mecanic și nechimic. Husa ClimaTech este reciclabilă la sfârșitul duratei de viață a produsului pentru a recâștiga fibre de înaltă calitate.

Giulia Confort Srl
DN2 București-Urziceni, Zona Metro Voluntari,
Str. Scolii nr. 40A, Bloc C1, Parter P1, (Complex Rez.
Omnix-City) Voluntari-Ilfov
office@giuliaconfort.ro
Tel.: 0734 473 590, 0742 775 287
www.giuliaconfort.ro