Aman dezvăluie primele reședințe în Tokyo

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 18-06-2024

în: NewsTravel

Aman

Aman Residence din Tokyo este primul proiect rezidențial al vestitului brand. Reședințele se află în centrul proiectului recent deschis Azabudai Hills, un „oraș în oraș”, care include hotelul Aman Tokyo, restaurante, magazine și galerii în inima culturală a capitalei japoneze.

Cele 91 de apartamente cu servicii complete sunt situate la ultimele 11 etaje ale Azabudai Hills Mori JP Tower, cea mai înaltă clădire rezidențială din Japonia, proiectată de firma de arhitectură Pelli Clarke & Partners, premiată cu Pritzker.

Deși sunt considerate reședințe de sine stătătoare, proprietarii vor beneficia de un program de tip hotelier și de facilități extinse, inclusiv acces la Lounge, bar, sală de mese privată, salon de ceai și la Aman Spa – care include o piscină, saună, baie de aburi, săli de relaxare și de tratament, precum și o sală de gimnastică extinsă.

Pentru a se asigura că interioarele reședințelor sunt spectaculoase, studioul internațional de design Yabu Pushelberg s-a inspirat din elemente naturale pentru a asigura un sentiment de siguranță și serenitate.

Aman

Încercând să unească estetica Aman a stilului asiatic cu influențele europene, referințele autentice la arhitectura japoneză sunt însoțite de o sensibilitate occidentală în ceea ce privește textura, confortul și căldura. Efectul general este un mediu blând, eteric, care celebrează eleganța discretă a Aman și a noii sale reședințe din Tokyo.

De-a lungul spațiilor comune, există punctarea elementelor; apă, aer, foc și pământ. Tonurile pământului și culorile stinse readuc Aman Residences, Tokyo înapoi la natură, în timp ce colecția de artă vastă și ponderată oferă o nouă dimensiune proprietății.

Aman

Potențialii proprietari nu vor avea parte de dezamăgiri, deoarece faza inițială a Aman Residences, Tokyo, a fost finalizată în totalitate.

Cu toate acestea, deși aceasta poate fi prima reședință de marcă pentru brand, este posibil să nu fie nici pe departe ultima. De la deschiderea primei sale reședințe în 1988, Aman se mândrește acum cu 13 locații de reședință de marcă, alte 10 destinații urmând să se deschidă în următorii cinci ani.

Energy Expo 10-13 octombrie