Editura Heyday Books lansează al treilea volum al Seriei Legiunea lui Lilith – Sufletele celor Damnați

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 17-12-2021

în: News

Legiunea lui Lilith
 
Cel de-al treilea volum al Seriei Legiunea lui Lilith – Sufletele celor Damnați, semnat de Clăbuc, este un volum dublu, ce reunește perspectiva personajelor deja cunoscute din primele două volume, dar și a unor noi personaje, implicate în bătălia ce se dă între eternele tabere ale Binelui și Răului.

Aceste volume au venit din nevoia autorului de a ”regla conturile” dintre cei buni și cei răi. Un alt aspect ce oferă lecturii o prospețime și o notă suplimentară de dinamică este acela în care personajele absente în prima parte, se regăsesc în prim plan în cea de-a doua parte și viceversa. Ne luăm rămas bun de la anumite personaje îndrăgite, sau nu, dar le urăm bun-venit unor personaje noi. Acțiunea devine tot mai intensă, iar luptele dintre cele două tabere se intensifică.

Legiunea lui Lilith

”Inițial, doar partea ”Suflete celor Damnați” era în planul meu, dar simțeam nevoia să vin cu explicații asupra unor episoade trecute care au lăsat cititorii cu multe semne de întrebare. Evident, am lăsat și puncte descoperite, pentru a lăsa la latitudinea celui care citește cum să interpreteze. Ce pot să vă spun este că s-a lucrat intens la aceste două părți, fiind scrise în mai puțin de un an”, a declarat autorul cărții, Clăbuc.

Vinicius Moldovan, cunoscut sub pseudonimul Clăbuc, este autorul seriei Legiunea lui Lilith, serie ce va cuprinde 6 volume. Actor de meserie, a activat în trupa Skepsis, cu care a câștigat nenumărate premii în concursuri la nivel național dar și internațional.În prezent este student la Școala de Actorie Bucharest Playhouse, dar continuă să scrie, lucrând în prezent la două titluri în paralel.
 
Pe Clăbuc îl puteți urmări pe paginile sale de social media: @clabuctheartist pe Instagram și Clăbuc pe Facebook, sau prin intermediul site-ului editurii www.heydaybooks.ro