TEILOR o numește pe Anda Jurcă în funcția de Commercial & Product Director

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 17-02-2023

în: News

TEILOR

TEILOR, lanțul de magazine de bijuterii de lux, cu prezență în regiunea Europei Centrale și de Est, o numește pe Anda Jurcă în funcția de Commercial & Product Director. Noua poziție vine la aproape doi ani de la preluarea rolului de Group Sales Director în cadrul companiei.

Anda Jurcă face parte din echipa TEILOR din 2017 și are o experiență de peste 14 ani în vânzări, în industria bijuteriilor și a ceasurilor de lux. În noul rol, Anda Jurcă va coordona activitatea departamentelor de Vânzări, Achiziții și Product Design.

„Este o onoare, dar și o provocare să preiau acest rol în echipa TEILOR. În cei șase ani petrecuți în cadrul companiei, am dezvoltat alături de echipă o strategie de vânzări prin care ne-am îndeplinit obiectivele comerciale. Totodată, în acești ani, am implementat două proiecte importante: Club TEILOR, un program de loialitate dedicat clienților noștri și TEILOR Talent Academy, un departament intern de training – modul nostru de a ne asigura că fiecare consilier are cunoștințe solide în ceea ce privește industria pietrelor prețioase și interacțiunea cu fiecare client”, a declarat Anda Jurcă, Commercial & Product Director.

TEILOR

Anda Jurcă și-a început cariera în industria bijuteriilor de lux în 2008, lucrând pentru branduri recunoscute la nivel internațional, printre care Damiani, Bulgari, Garrard și Pomellato. Timp de șase ani, Anda a ocupat funcția de Supervisor & Fine Watch Making Specialist pentru Cartier. În 2017, aceasta s-a alăturat echipei TEILOR, prima funcție ocupată în cadrul companiei fiind cea de National Sales Director. Ulterior, începând cu anul 2021, ea a ocupat funcția de Group Sales Director, coordonând activitatea echipelor de vânzări la nivelul grupului. Anda Jurcă deține certificări în gemologie de la două dintre cele mai importante institute din industrie, De Beers Institute of Diamonds și GIA (Gemological Institute of America).

În noua sa poziție, Anda Jurcă va coordona procesul de dezvoltare și executare a strategiei de produs astfel încât aceasta să se alinieze misiunii și viziunii brandului. Ea va lucra îndeaproape cu echipele de design, tehnologie și marketing pentru a duce la îndeplinirea fiecărui obiectiv.

Totodată, printre principalele sale responsabilități se numără și dezvoltarea unei strategii de creștere a cotei de piață, monitorizarea și evaluarea competitorilor brandului, identificarea posibilităților de creștere și dezvoltare a portofoliului de produse. În cadrul tuturor acestor activități, Anda Jurcă va colabora direct cu Consiliul de Administrație și echipa executivă a TEILOR.

„În România, industria luxului a avut o creștere semnificativă în ultimii zece ani. În domeniul bijuteriilor, am asistat la o evoluție pentru cererea produselor de calitate. Acest aspect se oglindește în creșterea anuală a proporției vânzărilor de diamante. Realist vorbind, TEILOR a pus o cărămidă la temelia acestei industrii, prin curajul cu care a introdus pentru clienții din România piese unicat, produse exclusiviste, cât și colecții care au fost gândite de echipe in-house în strânsă legătură cu trendurile și apetitul clienților.”, a povestit Anda Jurcă, Commercial & Product Director.

TEILOR își va continua strategia de expansiune și, până în 2024, se va concentra pe consolidarea prezenței pe piețele existente. Începând cu 2025, compania va explora extinderea în Germania, Austria, Slovacia și alte piețe, vizând să deschidă noi magazine în locații premium.

Energy Expo 10-13 octombrie