Samsung a lansat în România Galaxy Z Flip4 și Z Fold4

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 30-08-2022

în: News

Samsung

Samsung Electronics a lansat în cadrul unui eveniment inedit cele mai noi modele de telefoane pliabile din seria Galaxy Z – Galaxy Z Flip4 și Galaxy Z Fold4 5G.

Conceptul global din spatele seriei Galaxy Z, ,,Unfold your world”, încurajează utilizatorii să descopere noi modalități de folosire a smartphone-urilor și să accepte provocarea Samsung de a descoperi lumea din noi perspective. El a fost reinterpretat în România sub forma „Unfold your catwalk”, iar evenimentul a avut la bază o defilare de modă care a marcat totodată și cele mai importante caracteristici ale noii serii Galaxy Z: fotografii perfecte din orice unghi, fie că este zi sau noapte, posibilități nenumărate de personalizare și de exprimare, dar și o experiență premium de utilizare.

Samsung

În cadrul fashion show-ului Samsung a prezentat și ,,The Unfold Collection”, o colecție de accesorii realizate în colaborare cu Laura Olteanu, inspirată de forma specială a telefoanelor pliabile Galaxy. Evenimentul le-a oferit participanților o demonstrație a modului în care tehnologia și moda se îmbină perfect în stilul de viață al consumatorului modern și a reafirmat dorința companiei de a aduce pliabilele cu un pas înainte în zona de mainstream, mai accesibilă pentru publicul larg.

Galaxy Z Flip 4

,,Consumatorii caută din ce în ce mai des produse și servicii hiper-personalizate, care să le reflecte personalitatea, așa cum o face și muzica, arta sau moda. Noua serie Galaxy Z nu doar că răspunde acestei nevoi, dar este dovada faptului că produsele pe care le alegem și folosim ne reprezintă. Și pentru că Samsung are în ADN inovația, inclusiv la nivel de design, ne-am propus să arătăm cum seria Galaxy Z Flip4 și Galaxy Z Fold4 sunt mai mult decât noi telefoane pliabile, ci și un fashion statement în sine, accesorii care pot reflecta personalitatea fiecărui utilizator și cu care ei se identifică.”, a precizat Simona Panait, Marketing Director la Samsung Electronics România și Bulgaria.

Samsung

Colecția de genți îmbină atuurile noii serii de telefoane – funcționalitate și design unic, la care se adaugă un plus de rafinament și glam, în interpretarea Laurei Olaru. Accesoriile sunt versatile și se adresează tuturor utilizatorilor, printre ele regăsindu-se și modele unisex. Disponibilitatea lor va fi comunicată în curând pe canalele de social media ale Samsung România.

,,The Unfold Collection a fost gândită special pentru bijuteriile momentului, Samsung Galaxy Z Flip4 & Fold4. Sunt utilizator de Samsung încă de la început. În acest spirit am creat și această colecție care îmbină perfect tehnologia cu glamour-ul. Sunt accesorii potrivite fiecărui moment, fie că te duci la birou, ai un business lunch, te întâlnești cu prietenii la o cafea sau tocmai ce ai intrat la festivalul tău preferat.”, precizează Laura Olaru, Designer și Creator Brand „Laura Olaru”.

Samsung

La evenimentul de lansare, cei peste 350 de invitați au avut ocazia să descopere noile telefoane, precum și cel mai recent Galaxy Watch5 și noile Galaxy Buds2 Pro. Ei au putut să testeze experiența de gaming pe Galaxy Fold4 și să creeze GIF-uri și selfie-uri complet hands-free cu Galaxy Flip4, care oferă acum și mai multe alternative pentru poze din cele mai inedite perspective. În plus, pasionații de sport și wellness au experimentat pe propria piele noul mod al Galaxy Watch5 ce măsoară ritmul cardiac sau nivelul de oxigen în timpul exercițiilor fizice.