The John Walker, colecție exclusivistă de 330 de sticle de Scotch whisky

Scris de Luxury
Publicat la data de: 12-11-2019

în: News

Ultimul lot dintr-o colecție limitată a producătorului premium de Scotch whisky John Walker va fi scos la vânzare sub numele „The Last Cask” și va număra 330 de sticle. Diageo a precizat că producția a ajuns la final deoarece butoaiele fabricate acum 100 de ani nu mai oferă „echilibrul și profunzimea de caracter” potrivite pentru whisky.

Băutorii de whisky își vor dori, cu siguranță, să aibă în barul lor una dintre prețioasele sticle. Whisky-ul din această ediție limitată este obținut prin folosirea unei tehnici de maturare triplă. Rezultatul final îl reprezintă o băutură cu note de miere, condimente subtile și un caracter ușor fructat.

Sunt ocazii speciale în viață când merită să închini un pahar cu cei dragi. De exemplu, când copilul tău a absolvit cu succes facultatea, când fiica ta se mărită, când ajungi să îți cumperi într-un final mașina visurilor sau chiar și când dorești să transformi o seară banală în ceva special, poți deschide cu încredere o sticlă The John Walker, ediția Last Cask.

Colecția în ediție limitată este disponibilă deja la vânzare în China, iar din luna octombrie va fi prezentă în magazinele de tip travel retail și în alte piețe selecționate, la prețuri ce pornesc de la 3.635 de dolari.