Rimowa Aviator sunt un must-have în noul sezon

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 11-02-2022

în: Fashion

Rimowa

Rimowa este un partener ideal de vacanță datorită valizelor sale indestructibile, dar în această vară își mărește gama cu o nouă colecție de ochelari. Compania germană tocmai a lansat patru perechi de ochelari de soare care promit același stil și substanță ca și bagajele din aluminiu.

Rimowa

Forma ramei aviator este un element de bază care a căzut în disgrație în ultimul deceniu. Copiile ieftine au adus conotații negative formei cândva lăudate. Dar, așa cum se întâmplă întoteauna, o perioadă de pauză ne-a permis să reevaluăm situația și, în concordanță cu renașterea Y2K care are loc peste tot în jurul nostru, Aviator pare să fie vârful de lance a noilor tendințe de ochelari de soare. Mai ales dacă ochelarii de soare RIMOWA au ceva de spus despre asta.

Rimowa

De la lentile la proporțiile uriașe, RIMOWA Aviator este o declarație de cel mai înalt nivel. Brațele din oțel inoxidabil fixează un cadru din acetat cu nituri, în timp ce lentilele fiecărei perechi au o nuanță diferită. De la o nuanță portocalie la o nuanță neagră clasică, depinde de tine cât de extravaganți vrei să fie ochelarii de soare RIMOWA Aviator.