START THE MOVEMENT: Hiking la cota 2000 by ISTYLE

Scris de Alexandra Popescu
Publicat la data de: 21-11-2023

în: Jewels & Watches

ISTYLE

„Sportul” și „luxul” sunt două cuvinte care nu ajung prea des să fie folosite în aceeași frază, însă tehnologia, mai mult decât orice altceva în ultimul deceniu, a reușit să le îmbine și să le transforme în elemente principale pentru multe gadgeturi și accesorii. Iar principalul „vinovat” pentru această schimbare de paradigmă este Apple – o companie care a făcut din toate device-urile pe care le lansează nu doar gadgeturi foarte competente, ci și piese must-have în lumea high fashion.

Start the Movement

În România, cele mai noi dispozitive Apple sunt întotdeauna disponibile la iSTYLE (Premium Reseller). Lanțul de magazine are mai multe locații disponibile în întreaga țară și este frecvent implicat în diverse inițiative în România. Una dintre acestea este Start the Movement, o inițiativă iSTYLE care își propune să promoveze un stil de viață sănătos în rândul celor care doresc să descopere beneficiile pe care sportul le aduce în viața de zi cu zi.

Cu trei ediții la activ, inițiativa Start the Movement devine deja un staple al celor de la iSTYLE, unul dintre proiectele care vor să arate românilor că o viață activă este o viață mai sănătoasă, mai împlinită și mai frumoasă. Edițiile de până acum au adus în prim-plan diverse sporturi și activități, precum înotul în diferite stiluri sau yoga, care pot fi efectuate cu ajutorul Apple Watch-urilor, ceasurile inteligente care se regăsesc în portofoliul iSTYLE.

ISTYLE

Alături de iSTYLE, la edițiile Start the Movement au participat șase influenceri din domenii diferite – nutriție, medicină, motivare sportivă, lifestyle și vlogging –, care și-au unit eforturile pentru promovarea sportului în comunitățile lor digitale și nu numai. Spre exemplu, la finalul primei ediții, care a avut ca temă înotul, cea mai mare realizare a fost aceea că majoritatea oamenilor care fac parte din comunitățile acestor influenceri au continuat să facă mișcare.

Cea de-a doua ediție, care a adus în prim-plan yoga, a fost la fel de bine primită de influenceri și de fanii lor, ca dovadă numărul mare de înscrieri. Sesiunea de yoga a început la ora 06:00 pentru ca participanții să poată exersa tehnica Salutul Soarelui, care, conform regulilor, are loc la prima oră a dimineții. După mișcare, toți cei prezenți au asistat la o ceremonie tradițională a ceaiului. „Filozofia Apple și a echipei iSTYLE România este aceea de a-i inspira și a-i ajuta pe oameni să-și pună în valoare personalitatea și calitățile”, a declarat, la sfârșitul evenimentului, Alina Gheorghiu, marketing manager, iSTYLE România.

Start the Movement este o metodă inedită de a atrage atenția asupra importanței sportului în viețile oamenilor și a ușurinței cu care acesta poate deveni o veritabilă rutină cu ajutorul produselor din gama Apple Watch, AirPods și iPhone.

ISTYLE

„Ajutoarele” – cele mai noi lansări Apple

Start the Movement nu ar putea fi la fel fără ajutoarele sale principale – cele mai noi și mai puternice dispozitive Apple lansate până acum, disponibile la iSTYLE. Acestea sunt iPhone 15 Pro Max, Apple Watch Ultra 2 și AirPods Pro, generația a doua.

iPhone 15 Pro Max este mai rezistent ca niciodată prin combinația dintre titanul folosit la navele spațiale și cea mai puternică sticlă folosită vreodată într-un smartphone. Pentru cele mai bune performanțe, mai ales în gaming, iPhone a dezvoltat cipul A17 Bionic, care este de două ori mai rapid decât cel prezent pe iPhone 14 Pro Max. În același scop, memoria RAM a urcat de la 6 la 8 GB. În timp ce iPhone 15 Pro permite filmarea 4K cu 60 de cadre pe secundă pentru clipuri de cea mai bună calitate, varianta Pro Max folosește un senzor mai mare pentru camera tele și Autofocus 3D. Transferul prin cablu a devenit mult mai rapid prin modul USB 3, cu o viteză de până la 20 de ori mai mare.

Apple Watch Ultra 2 vine, la rândul său, cu un procesor de două ori mai puternic și cu cipul S9, care este cu 30% mai rapid decât varianta anterioară. Totodată, Ultra 2 este echipat cu cel mai luminos display dezvoltat de Apple, care ajunge la 3.000 de niți. Astfel, permite citirea ecranului mult mai ușor în condiții de lumină puternică. Pasionații de sporturi extreme îl pot utiliza chiar și la 9.000 de metri altitudine sau la 500 de metri sub mare. Aplicația încorporată Depth salvează un jurnal al fiecărei sesiuni de scufundări. De asemenea, față de varianta anterioară, Siri înțelege comenzile vocale cu 25% mai bine și poate accesa acum date din aplicația Health. Apple Watch Ultra 2 este construit pentru cele mai vitrege medii, din vârful munților până în adâncul mării.

ISTYLE

Căștile AirPods Pro 2 vin cu o nouă carcasă de încărcare MagSafe, care dispune de un port USB-C și mai multe modalități de a o localiza, în cazul în care o pierzi. În același timp, AirPods Pro 2 oferă o capacitate de anulare a zgomotului de până la două ori mai mare comparativ cu modelele anterioare.

Întreaga serie iPhone 15, inclusiv iPhone 15 Pro Max, ceasul Apple Watch Ultra 2, precum și căștile AirPods Pro 2 sunt disponibile în magazinele iSTYLE.

Inițiativa Start the Movement continuă cu provocări noi în curând. Pe site-ul iSTYLE.ro, în pagina dedicată, va fi actualizat permanent statusul activităților cu informații despre cei care sunt alături de campanie, cu date despre noi acțiuni, dar și despre tehnologiile Apple adaptate unui mod activ de viață.

ISTYLE

Produsele Apple prezentate se pot găsi pe www.istyle.ro