Summer Entertainment la Hotel IAKI

Scris de Luxury
Publicat la data de: 10-08-2016

în: Lifestyle

Hotel Iaki

Hotel Iaki

Albastrul infinit al apei și al cerului, auriul nisipului, briza mării… decorul ideal pentru o vară perfectă!

Sezonul estival continuă, iar Hotel IAKI își așteaptă oaspeții să petreacă zile relaxante și seri fierbinți pline de distracție pe terasă și la piscina exterioară.

Instructori profesioniști stau la dispoziția tuturor celor care iubesc apa și mișcarea, oferindu-le ore de fitness, înot și aqua gym la piscina exterioară, la orele dimineții. Între timp, copiii se pot bucura de animație și clovni, face painting, jocuri interactive și distractive.

În lunile iulie și august, IAKI va organiza numeroase petreceri bazate pe diferite concepte. Seria evenimentelor de entertainment debutează cu muzică live asigurată de „Torra & The Band”, începând cu luna iunie. Pentru cei mici, personalul IAKI a pregătit animație cu Clovnul Coco, în timp ce părinților le sunt propuse, la piscina exterioară, diverse activități de întreținere și relaxare.
Ziua începe cu muzică live de pian, iar oricine se poate transforma într-un artist la atelierele de pictură „Micul Picasso”. În intervalul iulie-august, oaspeții se pot bucura de Aqua Gym la piscina exterioară cu trupa „Salsa Encanto” și Aqua Zumba cu Alina. Din 29 iunie și până pe 25 august, în fiecare miercuri și joi, sunteți invitați la Zumba cu Starlin Belen.

beauty blonde woman enjoying holiday in pool

De asemenea, pentru a-i bucura pe copii, IAKI organizează seri tematice unde sunt puse în scenă piese de teatru: pe data de 5 iulie se joacă piesa „Aventurile lui Habarnam și ale lui Știetot”, pe 19 iulie este programată reprezentația „Aventurile lui Cepelică”, urmată de o altă piesă de teatru în 26 iulie. În luna august, pe data de 9 se joacă „Habarnam zboară prin lume”, iar pe 16 – o altă piesă dedicată celor mici.

Pentru pasionatele de modă, în 8 iulie va avea loc Summer Fashion Show, iar pe data de 5 august – Glamour Fashion Show. Printre serile dedicate distracției se numără Ice Cream Social, Friday Latino Party, Spanish Night & Live Cooking Show, Blue Navy Night și Italian Night & Live Cooking Show. Totodată, spre deliciul iubitorilor de vin, IAKI a pregătit seri de degustare alături de cramele Cotnari, Serve și Gîrboiu.

Pe site-ul www.iaki.ro puteți vizualiza toate pachetele și ofertele tentante pe care Hotel IAKI le-a pregătit pentru vara anului 2016. Acestea sunt concepute din dorința de a oferi clienților fideli și celor potențiali posibilitatea de a petrece clipe de neuitat, într-o ambianță de 4 stele internaționale, la tarife avantajoase.