Teilor Exclusive: Descoperă secretele celor mai frumoase pietre prețioase din lume

Scris de Luxury
Publicat la data de: 15-03-2017

în: Jewels

Din 16 octombrie, Teilor vă invită să intrați pe teritoriul pietrelor prețioase și să descoperiți o varietate încântătoare de linii arhitecturale, accente bold și minimal, toate cu un farmec irezistibil.

Fiecare bijuterie Teilor Exclusive are o poveste, poartă o semnificație deosebită sau are prinse în montură pietre prețioase extrem de rare. Diamantele sunt amfitrioane în interiorul concept store-ului, însoțind aproape de fiecare dată ametistele, smaraldele, safirele, tanzanitele și toate celelalte pietre veritabile ce compun simfonia de culori din vitrinele Exclusive.

Pietrele încrustate în montura bijuteriilor sunt 100% naturale, iar proprietățile lor uimitoare se reflectă în claritatea și nuanțele lor perfecte. Lista pietrelor utilizate în realizarea pieselor este una impresionantă – începând cu perle tahitiene, diamante, safire, smaralde sau rubine, aceasta continuă cu o varietate largă de pietre semiprețioase precum turmalină verde, topaz London Blue, piatra-lunii, ochi-de-tigru, kunzit, opal, acvamarin, lapis, garnet, agat ori onix.

Prin intermediul concept store-ului Exclusive, Teilor aduce pentru prima oară în piața luxury bijuterii ce pot deveni o semnătură stilistică pentru cei care aleg să le poarte. Este prima dată când un brand românesc de bijuterii pune accent pe caracterul unic al pieselor create, pe autenticitatea și diversitatea pietrelor prețioase prinse în montura acestora.

Brandul de bijuterii Teilor vă va oferi, de fiecare dată, o experiență unică de achiziție. Întregul proces prin care clientul trece pentru a achiziționa o bijuterie Teilor va fi în ton cu rafinamentul și eleganța produsului ales: pornind de la serviciile de consiliere oferite de către personalul specializat în luarea deciziei corecte și până la modul în care este împachetată piesa – materiale delicate, alese urmând tonurile de culoare ce se regăsesc atât în designul concept store-ului, cât și în nuanțele vitrinelor în care sunt expuse accesoriile.

Designul futurist, cât și nuanțele calde alese în amenajarea magazinului amintesc de intensitatea și textura metalului prețios din care sunt realizate bijuteriile expuse în vitrine. Vizualurile afișate în interiorul Teilor Exclusive surprind prin culori irizante și contururi perfecte senzualitatea feminină și liniile elegante ale bijuteriilor.

Bijuteriile din colecțiile Exclusive se înscriu în clasa accesoriilor de impact, ce explorează fiecare fațetă a pietrelor prețioase. Piesele se remarcă prin puterea de a surprinde emoția și strălucirea elementelor desprinse din natură, minuțiozitatea detaliilor și rafinamentul finisajelor dând impresia de bijuterii vii, magice.