Primul institut Guinot din România a fost deschis oficial în București

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 12-02-2020

în: It happened

De curând, GUINOT INSTITUT PARIS s-a lansat în România. În regim de franciză, primul Institut Guinot a fost lansat oficial în București, pe Calea Dorobanților 116-122, și aduce, în premieră în țara noastră, experiența originală de beauty oferită de doctorii în frumusețe Guinot. Aceștia le oferă pacienților un tur de descoperire a institutului și a tehnologiilor Guinot, o consultație personalizată, un diagnostic exact și cu prescripție, precum și soluțiile de înfrumusețare Guinot adecvate: tratamentele faciale și corporale de ultimă generație, produse cosmetice profesionale ce completează rezultatele din institut, precum și servicii complementare (epilare laser, manichiură) pentru un rezultat estetic complet, o reală alternativă noninvazivă la medicina estetică.

Doctorii în frumusețe Guinot, cu expertiză obținută în cadrul programelor de training realizate în Franța, recomandă planul customizat de tratamente profesionale Guinot astfel încât rezultatele estetice să fie obținute rapid. Procedurile sunt realizate în camere de tratament trademark Guinot, apelând la tehnologiile și produsele de ultimă generatie ale brandului, rezutatul studiilor amănunțite ale celor mai buni specialiști în industria de frumusețe din lume.

Primul Institut Guinot din România a fost vizitat de vedete cunoscute din showbiz, influenceri și beauty bloggeri, aceștia având ocazia să trăiască, în premieră, experiența de înfrumusețare pariziană.

Andreea Marin, Anca Serea, Carmen Brumă, Adina Halas, Dana Războiu, Sonia Argint Ionescu, Ela Crăciun, Andreea Perju, Andreea Bălan, Ellie White, Octavia Geamănu, Ileana Badiu, Adina Buzatu, Dana Săvuică, Diana Sar, Vica Blochina sunt doar câteva dintre persoanele care au obținut propria rețetă de frumusețe în urma consultului specializat realizat de doctorii Guinot, planul de tratamente și produsele profesionale de skincare care vor îndeplini obiectivele de înfrumusețare necesare.

Vedetele au mărturisit că sunt admiratoare ale brandului francez, folosind deja produsele și tratamentele Guinot în clinici și saloane de înfrumusețare din România. De această dată, însă, acestea au ocazia să trăiască experiența autentică Guinot, identică celei din toate cele peste 350 de reprezentanțe din întreaga lume.

Galerie Foto