ONE TRUE SINGER, producția Max Original, a avut premiera pe HBO Max

Scris de Andrei Dimulescu
Publicat la data de: 06-04-2022

în: It happened

Primul reality-show produs de Max Original în România, realizat în colaborare cu Global Record, poate fi urmărit de pe 1 aprilie, pe HBO Max.

În fiecare episod, artiștii se vor confrunta cu o serie de provocări menite să le testeze talentele și vor învăța de la invitații speciali din showbiz care sunt calitățile necesare unui star din industria muzicală. În funcție de evoluția lor, vor rămâne în concurs sau vor fi eliminați de juriul format din Alina Eremia, Bruja, Șerban Cazan și Alex Cotoi.

Câștigătorul One True Singer va obține un contract de înregistrare în valoare de 50.000 de euro și încă 50.000 de euro în cont.

Selly, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România, va avea rolul de prezentator în cadrul show-ului, în timp ce Grasu XXL și Olivia Addams, vor avea misiunea de a îndruma concurenții pe drumul către marele premiu.

 

One True Singer va avea în total 10 episoade, iar primele două sunt disponibile acum pe HBO Max și le puteți urmări aici:

Episodul 1

Episodul 2

 

Un nou episod din cele 10 va fi disponibil în fiecare vineri pe HBO Max.

 

Episodul 1

După ce sute de artiști în devenire au cântat în fața studioului iar apoi direct pe scenă în fața celor patru jurați, Alina Eremia, Bruja, Șerban Cazan și Alex Cotoi, doar 14 participanți au reușit să intre în cursa pentru titlul One True Singer. Erika, Robert, Dreea, Adrian Istrate, Alexandra, Adrian Cârcu, Gheboasă, Dan, Marta, Alexandra, Sonia, Iulian, Maria și Rose Marie, sunt concurenții primului sezon ONE TRUE SINGER

 

Episodul 2

Competiția începe în forță cu două challenge-uri pentru cei 14 concurenți. În prima probă, concurenții trebuie să se prezinte publicului printr-un Tik-Tok iar invitatul surpriză, unul dintre cei mai trendy Tik-Tok-eri ai momentului, Claudisky le va arăta cum. Al doilea challange are o miză mai mare și decide cine merge la Clash, proba eliminatorie. Concurenții vor cânta în stradă. Trebuie să atragă cât mai mulți trecători, să se conecteze cu publicul și să colaboreze între ei, iar Emma le va arăta cum, printr-un mini concert în Centrul vechi, în București.  

Energy Expo 10-13 octombrie