Clinica Sphera Care reprezintă un nou început în îngrijirea sănătății feminine

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 22-04-2024

în: It happened

Clinica Sphera Care

Clinica Sphera Care a fost inaugurată oficial în cadrul unui eveniment semnificativ ce marchează un moment de referință în domeniul medical din România. Aflată în centrul orașului, Sphera Care introduce un concept inovator în România, propunând o abordare holistică și avansată pentru fiecare etapă a vieții femeilor adulte.

Clinica combină o varietate de specialități medicale, incluzând ginecologie, endocrinologie, dermatologie, nutriție, boli metabolice și diabet, patologia sânului, chirurgie plastică și cardiologie, toate sub același acoperiș. Sphera Care se angajează să ofere un mediu în care echilibrul și sănătatea sunt priorități principale, oferind servicii esențiale pentru binele general al pacienților.

Dr. Corina Neamțu, medic primar în endocrinologie și doctor în medicină, a evidențiat importanța terapiilor personalizate care abordează integral nevoile fiecărei etape din viața femeilor: „La Sphera Care, susținem o abordare medicală personalizată. Ascultăm și înțelegem nevoile individuale ale fiecărui pacient, deoarece fiecare poveste de viață este valoroasă pentru noi. Astăzi, inaugurăm nu doar o clinică, ci și o filozofie de îngrijire care plasează femeia și nevoile sale distincte în centrul atenției.”

Clinica Sphera Care

Evenimentul de deschidere a atras o audiență diversă, formată din medici, influenceri, celebrități și jurnaliști. Participanții au avut oportunitatea să descopere facilitățile moderne ale clinicii și să discute direct cu experții despre programele de îngrijire disponibile.

„Este crucial să abordăm deschis problemele de sănătate hormonală, în special în perioadele de perimenopauză și menopauză. Multe femei trec prin aceste etape simțindu-se izolate. Sphera Care nu oferă doar tratamente inovatoare, ci și o comunitate de sprijin. Problemele femeilor sunt ascultate și abordate cu seriozitate și empatie aici. Apreciez angajamentul clinicii pentru îngrijirea preventivă, care poate transforma calitatea vieții femeilor”, a declarat Anca Serea, o personalitate TV renumită din România.

Clinica Sphera Care și-a deschis porțile pentru pacienți, oferind un standard superior de îngrijire medicală pentru femei. Cu un angajament neclintit față de excelență și compasiune, Sphera Care redefinește conceptul de sănătate feminină și încurajează fiecare femeie să își asume responsabilitatea asupra propriei sănătăți.

Pentru mai multe informații, vizitați www.spheraclinic.ro.