Montblanc și Fundația Novak Djokovic colaborează pentru ediția specială StarWalker

Scris de Luxury
Publicat la data de: 11-11-2019

în: News

Fundația campionului de tenis Novak Djokovic a lansat o ediție specială a setului de instrumente de scris StarWalker în parteneriat cu prestigiosul producător Montblanc. Obiectivul asocierii îl reprezintă sprijinirea programelor educaționale la nivel mondial, sportivul fiind convins că scrisul este o componentă fundamentală a educației la care trebuie să aibă acces fiecare copil.

Colecția a fost lansată în doar 300 de exemplare și include un instrument de scris StarWalker Metal Fineliner și un carnețel de tip jurnal, Notebook #146 Indigo Blue. Ambele produse sunt inscripționate cu semnătura lui Djokovic.

Banii strânși din vânzarea colecției vor fi direcționați către fundație, urmând să fie folosiți pentru finanțarea de inițiative în domeniul educației.

„Am fost încântați să aflăm că o adevărată legendă a sportului cum este el (Novak Djokovic – n.red.) ține un jurnal zilnic”, a spus Nicolas Baretzki, CEO-ul Montblanc. Executivul a adăugat că eforturile sportivului de a sprijini educația copiilor se aliniază cu misiunea companiei de a încuraja oamenii să lase o amprentă în această lume.

Ediția specială are un preț de 740 de dolari și poate fi cumpărată de pe platforma digitală montblanc.com.