Un iPhone din prima generație a fost vândut pentru o sumă uriașă

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 20-10-2022

în: News

iPhone

Un iPhone nou din prima generație a ajuns recent pe piață. Accesoriul tehnologic, care avea un preț de 599 de dolari atunci când a fost lansat, a fost vândut la o licitație pentru o sumă colosală.

iPhone-ul a intrat sub ciocan pe 30 septembrie cu LCG Auctions și, deși licitația a pornit de la 2500 de dolari, telefonul emblematic a fost vândut în cele din urmă pentru 39.000 de dolari. Acesta vine cu un ecran de 3,5 inchi, o cameră de 2 megapixeli și un browser web Safari și a fost numit de către Steve Jobs la acea vreme „un iPod, un telefon și un comunicator de internet, totul într-unul”.

iPhone

Descrierea de la licitație a telefonului mobil spunea: „Ar fi greu pentru colecționari și investitorii să găsească un exemplar superior. Relevanța și raritatea formează o formulă câștigătoare pentru această colecție.” Mai mult decât atât, s-a spus că este într-o stare excepțională și „practic fără cusur”, cu etichetele adecvate, fără autocolante de piață de schimb sau etichete cu codul universal de produs (UPC).

Aceasta nu este prima dată când un iPhone de primă generație este scos la licitație. În august anul trecut, un model din 2007 s-a vândut cu puțin sub 36.000 de dolari la RR Auctions.