Set de paie Dior la prețul de 150 de dolari

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 10-12-2019

în: News

Casa Dior a lansat un set de șase paie refolosibile cu design special din seria „toile de jouy”, la un preț de aproximativ 150 de dolari.

Paiele sustenabile sunt fabricate din sticlă. Trei dintre ele sunt pictate integral într-o nuanță metalică aurie, iar celelalte prezintă o spirală – de asemenea, aurie – care se întinde pe toată lungimea paiului. Setul este produs în Italia, iar utilizarea paielor nu este recomandată copiilor, conform indicațiilor Dior.

Lansarea de produse din materiale sustenabile nu vine ca o surpriză pentru admiratorii casei Dior, în condițiile în care la nivelul grupului LVMH există o strategie în acest sens. Concernul de bunuri de lux a implementat deja o serie de măsuri pentru reducerea impactului asupra mediului înconjurător, precum instalarea de sisteme de iluminat LED în magazine și sponsorizarea programelor de biodiversitate ale UNESCO.

La nivelul industriei de fashion, o întreagă generație de noi designeri și-a propus să promoveze sustenabilitatea și să creeze produse cu un impact cât mai scăzut asupra mediului.