Trenul de lux pentru iubitorii de tequila circulă în Mexic. Cât costă călătoria?

Scris de Luxury
Publicat la data de: 01-08-2019

în: News

Cei care vor vizita Mexicul pot avea parte de o experiență inedită într-un tren care servește doar faimoasa băutură tequila. Vorbim despre Tequila Herradura Express, trenul care traversează întreaga țară, cu pornire din Guadalajara. Destinația finală a călătoriei este Amatitan, orașul care a dat naștere băuturii spirtoase recunoscute în întreaga lume.

Odată ajunși în tren, pasagerii vor avea la dispoziție o varietate de moduri în care poate fi consumată tequila. Aceasta poate fi servită sub forma unui shot sau ca parte dintr-un cocktail exotic. Cei aflați la bord vor putea sorbi dintr-un pahar în timp ce admiră peisajele unice din Mexic. Ajunși la ultima stație, invitații vor fi transportați la Casa Herradura pentru un tur exclusiv al faimoasei distilerii, unde vor putea afla din secretele fabricării unei tequila de calitate. Vor exista sesiuni de degustare, iar turiștii se vor bucura și de un prânz autentic cu mâncare mexicană.

În tren, pasagerii se vor delecta, de asemenea, cu muzica tradițională interpretată de o trupă de Mariachi, dar și cu un spectacol de dans. Tequila Herradura Express are plecări în fiecare duminică, fiind operațional anual. Biletele costă 95 de dolari pentru vagonul Premium, 105 dolari pentru vagonul Club și 115 dolari pentru vagonul de clasa întâi. O călătorie unică pentru iubitorii de tequila.