Manolo Blahnik sărbătorește 50 de ani în modă cu o colecție de aur

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 18-11-2021

în: FashionNews

Manolo Blahnik

Dacă vreun designer de pantofi are o notă Midas, acesta este Manolo Blahnik. De când s-a lansat în 1971, el a stabilit un standard de aur – iar acum își marchează cariera de 50 de ani cu o colecție aurie care se bazează pe siluetele sale clasice.

Manolo Blahnik

De la podiumurile de modă la locul de muncă, pantofii Manolo Blahnik se găsesc peste tot în zilele noastre. Producând unele dintre cele mai clasice și frumoase modele de încălțăminte de pe piață, inclusiv stiluri emblematice, cum ar fi pantofii BB atemporali și modelele Hangisi decorate luxos, nu se poate nega că Blahnik s-a impus ca o legendă în lumea modei. Pentru a onora proeminența globală a mărcii sale și succesul său uluitor din trecut, Blahnik sărbătorește singurul mod în care știe cum: creând niște pantofi fabuloși.

Manolo Blahnik

Totuși, aceștia nu sunt orice pantofi. Pentru a aduce un omagiu realizării de cinci decenii a designerului, marca a lansat o colecție de aur uimitoare și extravagantă, prezentând numeroase iterații ale unora dintre cele mai căutate stiluri ale sale în nuanțe aurii pline de farmec.

Noua colecție cuprinde de la cizme cu franjuri și sandale metalice cu pene, până la pantofi din macrame țesut manual și balerini inspirați de o brățară pe care a purtat-o mama lui Blahnik, cu patru clopote reprezentând membrii familiei lor.

Galerie Foto