Maison Hennessy a dezvăluit un decantor de 710.000 de dolari

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 18-07-2022

în: News

Hennessy

Hennessy și-a prezentat cea mai luxoasă ediție de până acum – decantorul Dame Jeanne, realizat de celebra plumassière franceză, Nelly Saunier. Piesa artistică este unică și potrivită pentru orice sărbătoare sau ocazie specială.

Pentru realizarea Dame Jeanne, Hennessy se inspiră din pasiunea personală a lui Saunier pentru natură și păsări și prezintă cele mai magnifice creaturi cu pene, cum ar fi martin pêcheur, tragopan și roller d’abyssinie. Decantorul este împodobit cu pene de cocoș aurite și este livrat alături de 10 sticle de coniac pline.

Hennessy

Coniacul fin cu care este prezentat este Master Blender din a opta generație, capodopera lui Renaud Fillioux De Gironde. Acesta a fost maturat în butoaie de stejar și ulterior îmbuteliat în sticlă pentru a preveni îmbătrânirea. Preparatul are note de pâine condimentată, panettone și marmeladă și vine în zece sticle de un litru, potrivite, de asemenea, cu estetica lui Saunier.

Hennessy

Decantorul Dame Jeanne va fi vândut exclusiv la Hennessy Boutique din Harrods, care s-a deschis în această vară și poate fi accesat la parterul de jos al magazinului universal de lux. Hennessy Dame Jeanne x Nelly Saunier eaux-de-vie poate fi achiziționat și la cerere de la Harrods, iar prețul acestuia este de 709.780 USD.