Snap revine cu a treia versiune a ochelarilor Spectacles

Scris de Luxury
Publicat la data de: 27-01-2020

în: News

Snap lansează a treia versiune a ochelarilor Spectacles care înregistrează video, după ce primele două variante au avut parte de un debut spectaculos, dar de vânzări slabe în ultimii trei ani.

Noul model Spectacles 3 vine cu o a doua cameră HD ce permite integrarea de efecte 3D și afișează un design mai șic, reprezentând un progres notabil față de versiunile anterioare. Ochelarii vor fi disponibili în două nuanțe cromatice: „carbon” (negru) și „mineral” (o culoare între bej și auriu). Ramele sunt din oțel, iar lentilele oferă protecție împotriva razelor nocive ale soarelui.

spectacles

La fel ca variantele precedente, noul model Spectacles va permite utilizatorilor să facă fotografii sau înregistrări video prin apăsarea unui buton aflat deasupra ochelarilor. Imaginile pot fi ulterior editate și trimise prietenilor din aplicația Snapchat sau pot fi încărcate pe alte platforme de conținut, precum YouTube.

Ochelarii au o capacitate de stocare de 4 GB, suficient pentru 100 de înregistrări video sau 1.200 de fotografii. În plus, o încărcare completă a bateriilor se realizează în 75 de minute.

Ochelarii Spectacles 3 vor fi puși în vânzare la prețul de 380 de dolari, mai mult decât dublu față de versiunea anterioară. Snap speră că noua variantă va fi una profitabilă în condițiile în care pierderile suportate de companie în cazul primilor ochelari s-au ridicat la 40 de milioane de dolari.