Pantofii sport de la Bentley sunt versiuni purtabile ale mașinilor sale

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 23-11-2022

în: News

Bentley

Bentley creează un alt mod luxos de a te deplasa prin oraș. Producătorul britanic de automobile a apelat la The Surgeon, un colectiv de design din Los Angeles, care a creat pantofi sport personalizați pentru Justin Bieber, pentru a crea o serie limitată de pantofi pentru clienți selectați.

Colaborarea include 10 perechi de Adidas Forum Low realizați la comandă care sunt deja rezervați de clienții și colecționarii Mulliner. De asemenea, marca intenționează să dezvăluie un model unic Mulliner, conceput în colaborare cu The Surgeon, la Art Basel din Miami în luna decembrie. Cumpărătorul său va primi și o pereche de adidași.

Bentley

Fiecare pereche de încălțăminte din colaborare încorporează semnăturile de design Bentley, inclusiv matlasarea cu diamante specifice brandului, cusăturile în cruce văzute pe volanele sale, piele premium și alte materiale care oglindesc ceea ce producătorul auto folosește pentru a-și crea interioarele de lux.

Toate aceste elemente cheie au fost infuzate cu logo-ul de craniu și bisturiu al lui Domenic „The Shoe Surgeon” Ciambrone, care conferă fiecărei perechi un efect atrăgător. În cele din urmă, adidașii sunt ca un răspuns portabil la mașinile lui Bentley. Pantofii care se potrivesc cu Mulliner-ul personalizat al duo-ului vor fi disponibili într-o varietate de culori, printre care Beluga (negru) și Antracit (gri închis metalizat). Culorile similare sunt folosite pe adidași selectați ca o modalitate de a se potrivi cu pilonul de design de vârf al lui Bentley.

Bentley

„Creativitatea și designul personalizat sunt țesute în mod constant în ADN-ul nostru și au fost încă din 1919, mai ales în ceea ce privește divizia noastră privată de construcție de automobile a Mulliner. Conectarea și producerea cu un creativ cu idei similare precum The Surgeon nu este doar plină de satisfacții, ci și interesant de urmărit în timp ce sprijinim următoarea generație de meșteșugari diverși care împărtășesc valori similare ale mărcii.””, a declarat Christophe Georges, președinte și CEO Bentley Americas.