From London with Love, noua campanie Burberry

Scris de Luxury
Publicat la data de: 06-11-2014

în: Fashion

BURBERRY

Burberry aduce întotdeauna un strop de magie în campaniile sale și iată că și de această dată surprinde prin atmosfera fermecată pe care reușește să o creeze. Campania de Crăciun a brandului reprezintă un scurt film, de patru minute, denumit sugestiv From London with Love, ce îl are ca personaj central pe fiul lui David Beckham, Romeo.

Campania este inspirată de perioada de aur a musicalurilor, ilustrând povestea de dragoste a unui tânăr cuplu, modelele britanice Hannah Dodds și Anders Haywad. Asemeni lui Cupidon, micuțul Romeo Beckham le oferă un cadou acestora, ca apoi să îi transporte într-o călătorie de poveste prin Londra. Cei doi îndrăgosiți se află, mai apoi, în mijlocul a cincizeci de dansatori îmbrăcați impecabil, în clasicul stil londonez al brandului Burberry.

Ca fundal muzical, britanicii promovează încă o dată muzica de calitate, susținând tinerii artiști talentați: de această dată, povestea de dragoste de pe străzile Londrei este însoțită de melodia lui Ed Harcourt, The Way That I Live, ce va fi lansată ca single în luna decembrie.

From London with Love a fost regizat de talentatul Christopher Bailey, Chief Creative și CEO al brandului, care este bine cunoscut pentru atenția pe care o are la cele mai mici detalii, alegând întotdeauna actori, muzicieni sau personalități care reușesc să ilustreze conceptul brandului. Astfel, Romeo Beckham a mai apărut într-o campanie Burberry, cea de primăvară/vară 2013, oferindu-i un adevărat început în lumea modellingului.

Galerie Foto

 

 

Energy Expo 10-13 octombrie