Moschino primăvară-vară 2015 – omagiu adus păpușii Barbie

Scris de Luxury
Publicat la data de: 24-09-2014

în: Fashion

001_AG18858

 

Avându-l pe Jeremy Scott în funcția de director de creație, Moschino a oferit, în cadrul ultimelor colecții, un show plin de culoare și inedit. În prezentarea de toamnă-iarnă din 2014, Scott și-a făcut o intrare cu adevărat spectaculoasă, abordând imaginea cunoscutului Sponge Bob sau transformând uniforma McDonald’s într-un trend purtat cu mândrie chiar de Anna Dello Russo.

Pentru sezonul de primăvară-vară 2015, acesta a folosit imaginea emblematicei păpuși Barbie, modelele au purtat peruci blonde, iar ținutele a fost în nuanțe de roz aprins, geci de piele și fuste scurte fucsia și evident, platforme. Modelul Charlotte Free a apărut pe podium purtând patine cu rotile și un costum format din bustieră și pantaloni scurți, având logo-ul Moschino scris cu font-ul Barbie. O reinterpretare într-o manieră originală a celor mai cunoscute ținute Barbie, rochii spectaculoase, bustiere sub forma unei curele, o abordare diferită a  clasicului sacou în printuri jucăușe și culori tari, dar și materiale ușoare și comode, au fost ingredientele prin care colecția Moschino a surprins iubitorii brand-ului și criticii deopotrivă.

017_AG19184

 

Îmbrăcat într-un tricou cu inscripția „Moschino for Ages 5 and Over”, Jeremy Scott a declarat, după show-ul de la Milano, că asemeni oricărui copil, a iubit întotdeauna imaginea păpușii Barbie, considerând-o perfectă. „Este o soră mai mare foarte bună, a avut cele mai interesante joburi, pe care fiecare ni le-am dorit când eram mici și a purtat hainele pe care visam să le purtăm și noi. Este plină de bucurie. Eu și ea împărțim aceeași viziune: ne dorim să aducem bucurie în sufletele oamenilor.”

Galerie Foto