Lamborghini și Montegrappa lansează o colecție de instrumente de scris de lux

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 19-07-2023

în: News

Lamborghini

Pentru a celebra cea de-a 60-a aniversare, Lamborghini a încheiat un parteneriat cu Montegrappa, un distins lider italian în domeniul stilourilor de lux, pentru a crea o rafinată colecție în ediție limitată de instrumente de scris meticulos lucrate.

Denumită Automobili Lamborghini 60°, colecția de instrumente de scris frumos lucrate este inspirată de designul mașinilor super sport Lamborghini din anii 1960. Stilourile în ediție limitată sunt fabricate manual în Italia și oferă o combinație uimitoare de materiale de ultimă generație, măiestrie și design futurist pentru a celebra istoria bogată a mărcii. Colecția cuprinde șaizeci de stilouri și șaizeci de pixuri rollerball disponibile în șase culori distinctive Lamborghini: Arancio Apodis, Bianco Siderale, Verde Viper, Blu Aegeus, Grigio Titans și Nero Noctis.

Lamborghini

În ceea ce privește designul, există o mulțime de elemente stilistice care sunt inspirate de modelele Lamborghini și pot fi observate în profilul hexagonal ultraușor al penelor realizate din aluminiu de calitate superioară și acoperite cu fibră de carbon forjat. Ambele modele încorporează un sistem distinctiv de eliberare care permite accesul facil la camera de cerneală. Inspirându-se din designul aeronautic emblematic al lui Lamborghini, un comutator cu clichet din aliaj roșu poziționat la baza stilourilor activează un mecanism integrat în interiorul luxosului instrument de scris.

Lamborghini

Alte caracteristici notabile de design includ un capac fără filet cu mecanism de blocare de siguranță, o clemă în Y din aliaj negru ștanțat și o placă hexagonală decorată cu emblema celei de-a 60-a aniversări. Penița stiloului din aur de 18K placat cu ruteniu are gravat pe ea celebrul scut al Automobili Lamborghini. În plus, toate modelele sunt livrate într-o elegantă carcasă de culoare neagră, cu inscripția 60th-anniversary.

Colecția Automobili Lamborghini 60° va putea fi achiziționată de la anumiți retaileri și din magazinul online oficial începând cu luna septembrie.