Kultho Forever Diamonds a organizat evenimentul „I Bellissimi Gioielli d’Italia”

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 10-05-2023

în: It happened

I Bellissimi Gioielli d'Italia

Reședinta Ambasadorului Italiei a fost gazda evenimentului ‘I Bellissimi Gioielli D’Italia’, o incursiune în lumea fascinantă a bijuteriilor italiene, organizat de Kultho Forever Diamonds.

Aflat deja la a 3-a ediție, evenimentul este o celebrare a măiestriei rafinate, a calității de neegalat și a designului excepțional ale celor mai căutate bijuterii din lume, bijuteriile italiene. Sinonime ale excelenței, luxului autentic și eleganței, acestea sunt apreciate în toată lumea pentru manufactura ireproșabilă și minuțiozitatea cu care sunt lucrate.

I Bellissimi Gioielli d'Italia

În cadrul evenimentului au fost prezentate bijuterii deosebite ce aduc un omagiu tradiției și bogatei moșteniri pe care Italia a cultivat-o în timp.

Fiecare dintre brandurile prezentate reflectă viziunea designerilor săi și valorile care au fost transmise din generație în generație, întruchipând esența artei și culturii italiene. Pasiunea, creativitatea și talentului artistic de neegalat au făcut din bijuteriile italiene una dintre cele mai râvnite și admirate din întreaga lume.

I Bellissimi Gioielli d'Italia

De la modelele încântătoare ale lui Pomellato până la eleganța luxoasă a lui Giovanni Ferraris, mărcile prezentate în cadrul evenimentului „I bellissimi gioielli d’Italia” sunt simbolul stilului, rafinamentului și eleganței.

Unul dintre brandurile prezentate în această campanie este Pasquale Bruni, cunoscut pentru modelele lor distinctive și captivante de bijuterii, care sunt inspirate de natură și de frumusețea lumii din jurul nostru. Anamaria Cammilli, pe de altă parte, este renumită pentru eleganța atemporală și măiestria unică a bijuteriilor, în timp ce Palmiero este celebrat pentru design-urile inovatoare și contemporane care depășesc granițele manufacturii tradiționale de bijuterii.

Fiecare dintre aceste branduri aduce ceva unic fie că este vorba de detaliile complicate ale bijuteriilor lui Roberto Coin, care semnează fiecare bijuterie cu un mic rubin ascuns sau de modelele jucăușe, colorate, cu finisaj mătăsos ale lui Marco Bicego sau Nanis.

I Bellissimi Gioielli d'Italia

Le mulțumim gazdelor noastre – Excelenței sale, domnul ambasador Alfredo Maria Durante Mangoni și soției sale, doamna Eleonora Durante Mangoni, pentru deschiderea de a organiza această seară pe pământ italienesc. Suntem foarte încântați să prezentăm clienților noștri și opiniei publice bijuteriile pe care le pot găsi în magazinele noastre, onorând totodată tradiția bijutieriilor italiane. Credem, de asemenea, că este foarte important să subliniem că achiziționarea unei bijuterii care aparține unui brand cu renume, apreciat în toată lumea pentru istoria și povestea sa impresionantă devine și o investiție foarte importantă, a cărei valoare va crește în timp.spune Mădălina Diaconu, director de marketing Kultho.

Așadar, fie că sunteți în căutarea unei piese de valoare care să întoarcă capetele sau a uneia cu design clasic atemporal care nu se va demoda niciodată, vizitați magazinele Kultho și descoperiți magia „I bellissimi gioielli d’Italia”, unde frumusețea, luxul și rafinamentul se unesc pentru a crea ceva cu adevărat extraordinar.