Dermia Skinfactor oferă atemporalitate pentru calitatea pielii 

Scris de Luxury
Publicat la data de: 13-01-2017

în: It happened

În secolul XXI frumusețea merge mână în mână cu tehnologia. Ritmul alert al vieții ne face să ne dorim soluții eficiente, ale căror rezultate le putem remarca imediat, mai ales când vine vorba despre întreținerea și rejuvenarea tenului.

Metoda Dermia realizată cu aparatul SKINFAKTOR reprezintă soluția în acest sens. Inspirat, atât tehnologic cât și la nivelul ingredienților, de procedurile medicale, tratamentul este confortabil, de scurtă durată și are rezultate eficiente în reducerea ridurilor.

skinfaktor-copyTehnologia Dermia SKINFAKTOR, distribuită de Top Line Medicals și disponibilă inclusiv în Centrele de Slăbit și Înfrumusețare Silhouette,  folosește microdermoabraziunea, mezoterapia și procedurile de filler într-un singur tratament, iar produsele gamei reprezintă cosmetice regenerative, inspirate de cercetările pentru menținerea tinereții tenului. Problemele de piele sunt tratate eficient, îmbunătățindu-se imediat aspectul dermului. Tehnologia oferă soluții bilologice extrem de eficiente anti-îmbătrânire, cu ajutorul mixul de agenți activi atent selectați, îmbinați cu cea mai înaltă tehologie în domeniu.

tratament-dermia-silhouette-3

În instituțiile de înfrumusețare, procedura SKINFAKTOR este una dintre cele mai complexe forme de pregătire a tenului pentru tratament. Se începe cu o purifiere blândă cu Cleansing Gel, urmat de un peeling biologic de mare eficacitate și Poliabraziune. Discurile rotative ale aparatului creează un efect abraziv pe suprafața pielii. În plus, coroanele continuă stimularea micro-circulației prin intermediul mișcărilor de masaj. Una dintre cele mai spectaculoase inovații ale sistemului este procedura de Micro Activare M care este utilizată pentru a deschide stratul superior al epidermei, delicat și fără durere. Sistemul facilitează o stimulare definită a epidermei, imediată și extrem de eficientă de penetrare a agenților activi. În plus, realizează reactivarea funcțiilor pielii și stimulează sistemele proprii de reparare a acesteia.

ela-craciun-dermia-silhouette-32

Tehnica este completată eficient cu  o alternativă la injectiile împotriva ridurilor sau mezoterapie. Micro Activarea S facilitează tratamentul local special al ridurilor mici și cicatrici deschizând stratul superior al pielii. Cu Micro Activarea S cele mai mici zone ale pielii sunt țintite local și tratate intens. Micro Activarea S eliberează, de asemenea, impulsuri pentru a intensifica regenerarea pielii. Pe durata tratamentului, cei mai concentrați agenti activi de Power Lift Serum (Argireline) sunt plasați direct în riduri. Măștile de final lifting și regenerare, dar mai ales produsele cu acid hialuronic si complex de lifting aplicate în tratament, sunt excepționale și sunt însoțite de produse speciale pentru utilizarea acasă, pentru a întreține și îmbunătăți rezultatele unice obtinute cu Dermia SKINFAKTOR.
dermia-cleansing-gel-120ml-horz dermia-cell-balance-light-cream-50ml-horz dermia-mask-cp-horz dermia-eye-contour-15ml

dermia-hyaluron-complex-plus-30ml-horz

Pentru acasă, Dermia propune o gamă variată de produse pentru menținerea efectelor tratamentelor desăvârșite în salon: Kitul de îngrijire pentru 7 zile format din Cleansing Gel (gel de demachiere pentru dimineață și seara), Skin Corrector (tonic ce oferă o exfoliere ușoară, recomandat în fiecare seară după demachiere), Hyaluron Complex Plus (un concentrat pe bază de acid hyaluronic și colagen ce se aplică în fiecare dimineață și seară dupa demachiere, iar seara după Skin Corrector), Cell balance light cream (cremă de final ce se aplică în ultimul pas de îngrijire acasă), Strech lift mask (mască cu efect anti-aging ce oferă efect instant de remodelare) și Hydro Gel face mask (mască pe bază de acid hialuronic ce oferă o hidratare instantă a tenului și o estompare a ridurilor fine).

diana-baicu-dermia-silhouette-3

Pentru rezultate excelente și longevive, comparabile cu procedurile medicale, Dermia SKINFACTOR este o foarte bună alegere. Acest tratament se aplică în exclusivitate în Centrele de Slăbit și Înfrumusețare Silhouette din București.

www.silhouette.ro

testing-dermia-silhouette dermia-hydro-gel-face-and-neck-mask