Canali – Fall-Winter Collection 2018

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 19-11-2018

în: It happened

Colecția toamnă-iarnă 2018 semnată Canali a fost lansată la București în prezența extraordinară a lui Paolo Canali, directorul comercial al brandului italian, dar și a numeroase celebrități, editori de modă și influenceri din România. În exclusivistul magazin Canali deschis în România în 2004, pe Calea Dorobanților nr. 196, invitații au putut admira cele mai elegante piese ale colecției și au înțeles de ce brandul se află de peste 80 de ani printre preferințele președinților, prim-miniștrilor și oamenilor de afaceri din întreaga lume.

Fondat în 1934 de frații Giacomo și Giovanni Canali, brandul a evoluat de la o mică afacere de familie, la eticheta preferată de Barack Obama, Michael Douglas, Vladimir Putin sau George Clooney, atunci când vine vorba despre stil.

Colecția toamnă-iarnă 2018 este inspirată din estetica anilor 1920 și reprezintă punctul de întâlnire dintre croiala clasică și culorile, texturile și materialele ultramoderne. Avem de-a face cu explorarea tuturor aspectelor vieții bărbatului modern, dar și cu o îmbinare perfectă a tradiției cu cele mai actuale coduri stilistice. Jachetele sunt lungi, forma umerilor este ușor rotundă, în timp ce pantalonii au o talie mai înaltă și o croială conică. În plus, texturile unice și combinațiile de fibre naturale trădează o preocupare pentru detaliu prezentă fără excepție în toate colecțiile brandului italian.

Paleta de culori este vastă și cuprinde nuanțe de albastru, bordeaux și verde – totul în sprijinul perpetuei tranziții moderne între formal și informal. Țesăturile de cea mai bună calitate sunt realizate exclusiv pentru Canali, iar rigoarea croiului și perfecțiunea detaliilor demonstrează că originalitatea și creativitatea se combină perfect cu tradiția și stilul Made in Italy.

Galerie Foto