Descoperă Nestelli – Refined Luxury, Tailored Just for You!

Scris de Alexandra Popescu
Publicat la data de: 10-11-2023

în: It happened

Nestelli

Într-o seară plină de eleganță și strălucire, Nestelli a deschis porțile către un univers fascinant al bijuteriilor de lux. Site-ul nestelli.ro, lansat la data de 31.10.2023, a devenit instantaneu destinația preferată pentru cei ce apreciază bijuteriile din aur cu diamante și pietre prețioase de cea mai înaltă calitate.

Nestelli a atras atenția lumii cu o cină privată de lansare care a adunat nume relevante printre pasionatele de frumos și exclusivism inclusiv personalități precum Deea Codrea, Ana Morodan, Ana Călțun, Lica Popescu, Lavine Jianu și Lavinia Pîrlea. Un eveniment ce a impresionat prin eleganță și rafinament, condus cu măiestrie de Nicoleta Manea, co-fondator și director de creație al brandului.

Nestelli

Highlight-ul serii a fost prezentarea Spark-ului Nestelli, un adevărat icon semnătură al casei. Această bijuterie uluitoare reprezintă perfect simbolul luxului și frumuseții, fiind o combinație perfectă între tradiție și inovație.

Invitații au avut privilegiul de a admira bijuterii extraordinare, opere de artă, autentice capodopere care au cucerit privirile tuturor. Fiecare piesă păstrează în ea o poveste, o istorie ce poate fi descoperită de cei ce îndrăznesc să pășească în universul Nestelli.

Nestelli aduce laolaltă modernismul zilelor noastre și inspirația din deceniile trecute, creând astfel o emblema a mostenirii care transcend spatiul și timpul. Brandul pune accentul pe frumusețea și unicatul fiecărei creații, introducând bijuterii cu pietre prețioase și semiprețioase dedicate fiecărei zodii în parte. Fiecare bijuterie intensifică caracterul unic al personalității tale, exprimând eleganță și rafinament.

Nestelli

Colaborarea cu designeri și artizani cu zeci de ani de experiență în domeniu asigură calitatea supremă a fiecărei piese. Nestelli personalizează fiecare detaliu, astfel încât să te simți cu adevărat special atunci când alegi o bijuterie din colecția lor.

Până la deschiderea showroom-ului fizic Nestelli, eveniment ce nu va întârzia să facă răsunet pe străzile Bucureștiului elegant,  experiența de shopping de lux este disponibilă la adresa nestelli.ro. Consultanții casei stau la dispoziția ta pentru a-ți oferi servicii de jewellery concierge, asigurându-se că alegerea ta va fi cu adevărat remarcabilă.

Alege Nestelli și fii parte dintr-o lume a luxului rafinat, unde bijuteriile devin adevărate opere de artă, iar fiecare detaliu este pus în valoare pentru a-ți reflecta unicul stil și personalitatea!

Galerie Foto