Chopard în România

Scris de Luxury
Publicat la data de: 29-08-2016

în: It happened

 Chopard deschide primul magazin monobrand in Băneasa Shopping City.

 

Casa Chopard, simbol al pasiunii pentru excelență, a deschis în primăvara acestui an în exclusivitate în România, primul magazin monobrand. Amplasat strategic în centrul comercial Băneasa Shopping City, Chopard își prezintă colecțiile sale de ceasuri, bijuterii și accesorii din piele într-un spațiu dedicat luxului la cele mai înalte standarde.

 Chopard-close

Tradiția excelenței

Fiind o afacere deținută de către familia Scheufele și renumită pentru creativitatea sa, tehnologia modernă și îndemânarea maeștrilor săi, Chopard este unul dintre cele mai importante nume din industria ceasurilor și bijuteriilor fiind o afacere. Karl Scheufele și soția sa, Karin, au orchestrat dezvoltarea internațională a companiei mai bine de 50 de ani și sunt încă activi în cadrul acesteia. Cei doi copii ai lor sunt actualii co-președinți: Caroline Gruosi-Scheufele este responsabilă pentru colecțiile dedicate femeii, în timp ce fratele ei Karl-Friedrich se ocupă de colecțiile pentru bărbați și manufactura Chopard din Fleurier, unitatea de producție pentru mecanismele L.U.C.. De-a lungul ultimilor ani, Grupul Chopard a cunoscut o evoluție remarcabilă odată cu extinderea unităților și a capacității de producție, simultan cu expansiunea magazinelor. Astăzi, Chopard are 1700 de angajați în întreaga lume. Implicată personal în toate nivelurile de design și producție a colecțiilor, familia Scheufele acordă o importanță majoră menținerii esenței brandului Chopard: „un devotament neclintit față de tranziții și know-how combinat cu o continuă cercetare pentru inovații și creativitate.”

Chopard-interior

 

Manufactura

Dacă există o temă constantă răspândită în toate departamentele Chopard, aceasta este, fără nicio urmă de îndoială, creativitatea. In spatele fiecărui model se află un designer al cărui creion schițează forme, sisteme tehnice și nenumărate versiuni.

 

Magazine la nivel mondial

Spații de expunere privilegiate ale unui stil de viață unic adus la rang de artă magazinele – 100 la număr în acest moment în întreaga lume – constituie veritabile ambasade ale Casei Chopard. Oferind mediul ideal pentru prezentarea produselor și întâlnirea cu clienții, precum și colecții, noutăți și accesorii, magazinele Chopard au rolul de a păstra constantă imaginea brandului in fiecare colț al lumii.

 

Descoperiți universul Chopard în noul magazin din Băneasa Shopping City.