Kim Kardashian a cumpărat casa lui Cindy Crawford

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 04-10-2022

în: NewsThe Famous

Kim Kardashian

Kim Kardashian, vedetă de televiziune reality și mogul de afaceri, a cumpărat recent proprietatea lui Cindy Crawford din Malibu pentru un preț uimitor de 70,4 milioane de dolari. Vânzarea a fost făcută într-un aranjament în afara pieței care s-a încheiat săptămâna trecută.

Kim Kardashian

Deținută anterior de supermodelul Cindy Crawford, proprietatea Malibu este situată în cartierul exclusivist Encinal Bluffs și se întinde pe 7.450 de metri pătrați. Casa în stil mediteranean ocupă un teren de 3,12 acri și are acces privat care duce la plaja cu nisip alb El Sol. În ciuda faptului că este o clădire cu două etaje, planul său permite mai multe terase care pot fi folosite pentru relaxare în aer liber. În plus, în jurul proprietății se află și alte facilități, cum ar fi un teren de tenis, o căsuță lângă piscină, șemineu și zonă de spa – toate cu vedere la uimitor Oceanul Pacific.

Kim Kardashian

În noua locuință a lui Kim Kardashian există un total de patru dormitoare împreună cu cinci băi Pentru a facilita accesul la exteriorul splendid, sunt montate uși mari glisante din sticlă, care facilitează pătrunderea luminii solare. Dormitorul principal nu numai că are propriul șemineu și zonă de relaxare, dar are și băi duble asemănătoare spa-ului și un dressing pentru ca mogul să își expună garderoba de designer și gențile în ediție limitată. O sală de sport cu tavan boltit este o cameră în care Kim Kardashian se va bucura de antrenament.

Kim Kardashian

Conacul a fost listat la Jade Mills de la Coldwell Banker pentru un preț inițial de 99 de milioane de dolari. Chiar dacă termenii finali au fost de 70,4 milioane de dolari, este încă cea mai scumpă casă vândută în Malibu anul acesta și a patra cea mai scumpă din California. Cu noua achiziție, Kim Kardashian va fi noul vecin al lui Lady Gaga, Leonardo DiCaprio și Cher