Energie lichidă și hidratare cu The New Treatment Lotion de la La Mer

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 14-04-2022

în: Beauty

La Mer

La Mer inovează îngrijirea facială cu The New Treatment Lotion, o loțiune hidratantă de ultimă generație care oferă energie lichidă și hidratare pe tot parcursul zilei pentru a da o nouă viață pielii.

Hidratarea este baza pentru o piele revitalizată cu un aspect sănătos. În multe privințe, , hidratarea poate ajuta la reînnoirea și la prevenirea daunelor vizibile. Atunci când este hidratată corespunzător, pielea este mai bine echipată pentru a se proteja de stres și este mai puțin susceptibilă la semne vizibile de iritare.

În plus, pielea are capacități uimitoare de auto-reînnoire, dar are nevoie de energie optimă pentru a alimenta aceste procese naturale. Când sunt epuizate sau defavorizate, mecanismele înnăscute de reparare ale pielii pot încetini, însă atunci când este furnizată energie suplimentară, epiderma poate să-și restabilească aspectul tineresc.

Infuzat cu și mai mult Miracle BrothTM decât formula anterioară, legendarul ferment al The New Treatment Lotion ajută pielea să creeze un rezervor de energie care curge acolo unde este necesar pentru a favoriza o transformare vizibilă, reîntinerind pielea. Acest ferment inundă epiderma cu energie vitală, electroliți esențiali și nutrienți care ajută la întărirea echilibrului hidromineral al acesteia, pornind procesul natural de reînnoire astfel încât să se poată concentra pe reparare. Acest „efect de reîncărcare cu energie” ajută la restabilirea unui aspect sănătos, tineresc.

Plăcută și mătăsoasă la atingere, formula The New Treatment Lotion asigură o textură senzorială și confort la contact. Hidrogelul său lichid patentat este ceea ce permite loțiunii să curgă continuu prin piele, eliberând valuri de hidratare vindecătoare pe tot parcursul zilei pentru a calma și a reînnoi țesutul pe tot parcursul zilei. Fabricat dintr-un anti-iritant fermentat, acest hidrogel lichid activ ajută The New Treatment Lotion să pătrundă rapid în suprafața pielii, dar să rămână activ pentru eliberarea susținută a beneficiilor transformatoare.

Acest ferment avansat ajută la protejarea pielii împotriva iritației vizibile și a sensibilității asigurând obținerea unui ten calm, cu aspect sănătos. Astfel, pielea devine mai strălucitoare și mai uniformă, cu un aspect mai energizat.

Datorită formulei inovatoare, The New Treatment Lotion energizează pielea pentru un aspect de vitalitate și strălucire, oferă hidratare în profunzime pe tot parcursul zilei, împrospătând pielea și oferindu-i volum vizibil. De asemenea, noua loțiune La Mer diminuează aspectul liniilor și al ridurilor, ajută la protejarea pielii pentru a preveni semnele vizibile de roșeață, iritație și sensibilități și ajută la calmarea vizibilă în timp.

De asemenea, The New Treatment Lotion este actualizată atât în interior, cât și în exterior, ambalajul fiind realizat din conținut reciclat post-consum. Noua formulă avansată, care are 91% origine naturală*, a fost creată folosind metodologia de chimie verde a brandului, ce a fost dezvoltată cu principii acceptate de comunitatea științifică. Această metodologie evaluează ingredientele și formulele prin prisma sănătății umane, a sănătății ecosistemului și a mediului pentru a ajuta La Mer să facă alegeri informate cu privire la sustenabilitatea formulei, totodată menținând standardele de performanță a produsului.

Pentru a obține pielea mult dorită, La Mer vă oferă și un plan de îngrijire:

PASUL 1: The New Treatment Lotion – După curățare, începe ritualul de îngrijire cu un val de energie lichidă și hidratare care durează pe tot parcursul zilei.

PASUL 2: THE HYDRATING INFUSED EMULSION – Aplică un strat ușor pentru a obține o hidratare sporită și o piele plină cu un aspect tânăr și radiant.

PASUL 3: CRÈME DE LA MER – Încheie rutina de îngrijire cu textura ta preferată care sigilează toate beneficiile.