Rejuvenare la tine acasă cu Oxy-Treat by Labo International

Scris de Alexandra Popescu
Publicat la data de: 07-06-2023

în: Beauty

Oxy-Treat

Oxy-Treat este un tratament dermo-cosmetic de ultimă generație pentru utilizare la domiciliu, care combină calitățile de vindecare ale oxigenului activ cu anumite componente transdermice pentru a repara defectele majore ale pielii. Grație moleculelor de oxigen și cocktailului de substanțe active specifice tratamentului Oxy-Treat, vei uita mai repede de riduri, deshidratare și laxitate, obținând în numai două săptămâni o îmbunătățire semnificativă a calității pielii.

Mecanismul de acțiune utilizează molecule de carbon-fluor (Perfluorocarburi) capabile să transporte oxigenul molecular în profunzimea țesuturilor epidermice. În plus, noile PFC-uri Oxy-Treat includ o cantitate suplimentară de oxigen molecular (O2), ceea ce crește semnificativ cantitatea de oxigen transportată în straturile profunde ale pielii.

Terapia Oxy-Treat este un tratament de oxigenare de 14 zile care acoperă trei segmente diferite și implică două tipuri de preparate: Oxy-Treat Combined Formula Gel, disponibil într-un recipient cu vid de 50 de mililitri, și Oxy-Treat Fluid Finish, disponibil într-un flacon cu vid de 15 mililitri. Gelul conține oxigen activ încărcat și molecule transdermice funcționale, în timp ce emulsia de finisare asigură un confort sporit al pielii.

Oxy-Treat

OXY-TREAT WRINKLES

Gelul Oxy-Treat Wrinkles Combined Formula combină oxigenul pur cu molecule transdermice specifice, cum ar fi acidul hialuronic, Palmitoyl Tripeptide-5 și gluconat de calciu, alături de un complex patentat care conține Pentapeptide-3, Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Ester, extract de Pimpinella Anisum și gluconat de magneziu.

OXY-TREAT ANTI-AGE

Oxy-Treat Anti-Age are o formulă care încetinește procesul de îmbătrânire a pielii și îmbunătățește metabolismul prin combinarea componentelor transdermice de carnosină, ubichinonă și melatonină cu PFC-uri bogate în oxigen și proteină de soia hidrolizată, extract de Myrtus Communis și teprenonă.

OXY-TREAT FIRMNESS

Datorită PFC-urilor care pătrund adânc în piele, Oxi-Treat Firmness produce un efect de lifting și antigravitațional. Moleculele transdermice, cum ar fi colagenul, acetil tetrapeptida-2 și extractul de Equisetum Arvense, precum și complexul patentat contribuie la obținerea efectului de fermitate.

Scapă de riduri și redă fermitatea pielii în doi pași

Oxy-Treat Combined Formula Gel și Oxy-Treat Fluid Finish sunt cele două preparate pentru un tratament de oxigenare de 14 zile, disponibile în segmentele Wrinkles, Anti-Age și Firmness.

 

Mod de utilizare

Pasul 1 – Aplicați gelul pe față seara, întindeți uniform și așteptați câteva minute. Apoi, masați până la absorbție după opt minute.

Pasul 2 – Aplicați emulsia Fluid Finish, care lasă pielea netedă și mătăsoasă, completând tratamentul intensiv cu gel, de 14 zile.

Creme de întreținere Oxy-Treat

OXY-TREAT DAY și NIGHT CREAM sunt disponibile în flacoane vacuum de 50 de mililitri și pot fi utilizate dimineața sau seara, pe parcursul ciclului de tratament de 14 zile și în săptămânile care urmează, pentru întreținerea rezultatelor.