Polaroid SX-70 se lansează într-o ediție din aur de 24K

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 09-11-2022

în: News

Polaroid

Pentru a marca cea de-a 50-a aniversare a formatului Polaroid SX-70, Retrospekt, o companie din Milwaukee specializată în restaurarea Polaroid-urilor de epocă, a dezvăluit un aparat-spectacol! Vorbim despre camera sa cu film instant SX-70, ediția aniversară exclusivă.

Polaroid

Aparatul de fotografiat are un avatar proaspăt renovat și vine complet acoperit cu piele naturală, gravată cu emblema aniversară și numerele individuale ale unităților. Fiecare unitate a fost complet dezasamblată, curățată și îndepărtată de placa originală cromată și este acoperită în schimb cu aur de 24k.

Polaroid

Minunile Polaroid vin în continuare ambalate în cutii speciale pentru ediția aniversară, împreună cu o cârpă de lustruit și manualul fiecărei camere. Comentând aceasta, Retrospekt a spus într-o declarație de presă că onorează această cameră datorită istoriei sale și impactului pe care l-a avut atât asupra fotografiei, cât și asupra culturii populare.

Polaroid

Cu toate acestea, nu este prima dată când SX-70 este oferit într-o ediție placată cu aur. Potrivit brandului, un mic lot de camere placate cu aur a existat și anterior, dar au fost împărțite pe post de cadouri angajaților Polaroid la ocazii speciale.

Colecția limitată a camerei Polaroid SX-70, ediția aniversară, cu film instant, are un preț de 999 de dolari și este disponibilă în prezent pentru cumpărare online pe site-ul oficial Retrospekt.