Delta Studio deschide primul showroom monobrand Kerama Marazzi din România

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 17-10-2017

în: Art & Design

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul amenajărilor interioare, Delta Studio a reinaugurat pe 12 octombrie 2017 showroom-ul din Valea Cascadelor, București, care devine acum și primul showroom monobrand Kerama Marazzi din România. Delta Studio este acum prezentă cu 11 showroom-uri în 9 orașe din România, cele din Cluj-Napoca și Timișoara fiind inaugurate toamna aceasta.

La evenimentul din 12 octombrie au participat reprezentanții Kerama Marazzi, Ivan Sharipov, Export Director Kerama Marazzi, și Alina Agibalova, Senior Manager Export Department. Kerama Marazzi este fabrica din Rusia a brandului italian Marazzi, achiziționat recent de un grup nord american, lider mondial în producția de plăci ceramice (peste 150 milioane m2/an), cu fabrici în Italia, Spania și Rusia, utilizând tehnologie de ultimă generație. Produsele realizate de fabrica din Rusia, Kerama Marazzi, au un nivel de calitate, design și caracteristici mecanice ridicate, la un preț foarte competitiv, datorită costurilor de producție reduse.

Showroom-ul Delta Studio de 500 mp din Str. Valea Cascadelor nr. 18 oferă soluții și concepte de amenajare complete ce integrează designul, realizate de echipa proprie de consilieri și arhitecți de interior și adaptate specificului fiecărui spațiu.

La evenimentul de reinaugurare au participat arhitecți, colaboratori și dezvoltatori imobiliari. Trei dintre arhitecții colaboratori au câștigat vizite la fabrica Kerama Marazzi din Rusia. Evenimentul a fost acompaniat de preparate fine și băuturi rafinate de la restaurantul Naan Project. Vinurile au fost asigurate de Crama Gîrboiu, iar cafeaua de Dolce Gusto.

Prin sloganul „amenajări inteligente” Delta Studio își propune să fie cea mai bună opțiune atât pentru clienții de lux cât și pentru cei care dispun de bugete mai reduse, însă își doresc o amenajare deosebită, în acord cu cele mai noi tendințe în design și tehnologie.

Delta Studio oferă o gamă largă de servicii de proiectare, lucrări de execuție și montaj, garanție și service, furnizare de finisaje, sanitare, obiecte de design și, nu în ultimul rând, execută în fabrica proprie și personalizează orice tip de mobilier prin detalii, oferind unicitate și clasă.

În permanență adaptat la cele mai noi tendințe din lumea designului, portofoliul Delta Studio cuprinde toate produsele necesare unei amenajări inspirate: de la finisaje (gresie și faianță, mozaic, parchet) la mobilier (românesc și de import), uși, obiecte sanitare, radiatoare, textile, corpuri de iluminat și decorațiuni. Consultanții și arhitecții Delta Studio se implică în fiecare proiect cu entuziasm, generând execuții impecabile și amenajări de top. Site-ul www.deltastudio.ro este creat ca un showroom virtual ce cuprinde mii de produse și numeroase de idei de amenajare pentru fiecare spațiu.

Delta Studio este în același timp unul din cei mai importanți susținători ai designului de interior și a producției de obiecte de design realizate în România, realizând acțiuni de promovare prin toate canalele de care dispune (participarea/organizarea de expoziții, editarea de albume, mediul on-line, organizarea de vizite tematice în țările cu tradiție: Italia, Spania etc.), având o strânsă colaborare cu universitățile și organizațiile profesionale (OAR, UAR etc.).

 

Galerie Foto

Energy Expo 10-13 octombrie