SegWood Design, soluții de design și decor premium pentru clienții exclusiviști

Scris de Luxury
Publicat la data de: 19-01-2022

în: Art & Design

SegWood Design

Pasionați de mult de amenajări interioare exclusiviste, Georgiana Aldescu și Alexandru Serghei Anghel au lansat SegWood Design în anul 2017 și au reușit să-și transforme hobby-ul într-un brand care s-a dezvoltat în mod constant. 

Compania a devenit tot mai cunoscută în rândul clienților care își doresc un mobilier exclusivist și amenajări interioare cu bun-gust și materiale de calitate.

SegWood Design a pornit la drum cu piese de mobilier din lemn masiv și rășină epoxidică, acestea fiind și cele mai populare produse în rândul clienților. Fondatorii susțin că un aspect crucial pentru companie este alegerea celor mai buni furnizori, recunoscuți pentru calitatea desăvârșită. „Alegerea furnizorilor cu care lucrăm a fost un drum amplu și anevoios, deoarece ne-am dorit de la bun început să lucrăm cu produse de cea mai înaltă calitate, pentru a putea satisface cerințele clienților noștri. Cele mai populare produse în rândul acestora sunt mesele din rășină epoxidică și lemn masiv, urmate de pardoseli decorative și tablouri”, spun cei doi fondatori.

SegWood Design

Clienții care aleg produsele și soluțiile SegWood Design sunt persoane rafinate, exigente, care apreciază atât manufactura produselor, cât și gradul ridicat de originalitate și unicitate al acestora.

În ultimii ani, compania și-a diversificat portofoliul pe fondul cererii tot mai mari venite din partea segmentului premium și de lux.

Fondatorii explică faptul că, după îndelungi căutări ale rășinilor perfecte pentru proiectele lor ambițioase, au decis să colaboreze cu o fabrică pentru a crea o rășină care să îndeplinească cerințe specifice. „Astfel a luat naștere SegWood Epoxy, un brand care oferă atât rășini epoxidice de calitate premium, cât și produse adiacente (coloranți epoxy). În acest proces am urmat cursuri de specializare pentru toate activitățile cu rășină, printre care și cursuri de pardoseli decorative”, precizează cei doi antreprenori.

Interes crescut pentru renovări în pandemie

În perioada pandemică, cei de la SegWood Design au observat că tot mai mulți clienți căutau mobilier și soluții specializate pentru amenajări pe fondul interesului tot mai mare pentru renovarea locuințelor.

Petrecând mai mult timp acasă, clienții din România și din piețe internaționale au realizat că locuința trebuie să aibă cele mai ridicate standarde în materie de estetică și confort.

În prezent, compania vinde în străinătate piese voluminoase de mobilier din lemn masiv și rășină, în timp ce tablourile au o cerere mult mai mare în România.

„Dat fiind contextul economic actual, încercăm să ne menținem la același nivel, oferind în continuare o gamă de produse premium, de cea mai înaltă calitate. Suntem curioși de ceea ce ne rezervă viitorul, însă cu siguranță ne va găsi pregătiți pentru orice provocare, fie ea oricât de ambițioasă”, spun fondatorii SegWood Design. În vreme ce produsele reprezentative ale brandului sunt prezente în showroom-ul din Câmpina, există și opțiunea de a descoperi cele mai importante elemente din portofoliu pe site-ul segwooddesign.com.

În momentul de față, compania are patru angajați în mod direct, însă există și parteneriate puternice cu alți specialiști din piață. „Astfel, avem aplicatori profesioniști atât în zonele importante din România, cât și în restul Europei.” 

Fondatorii SegWood Design sunt optimiști în privința pieței de profil din România și mizează pe dezvoltarea afacerilor în continuare. Clienții din țara noastră sunt tot mai atrași de nișa produselor de lux pentru locuință, iar în piețe mature din străinătate, această tendință este deja consolidată.

SegWood Design

Energy Expo 10-13 octombrie