Soluții SSAB exclusive pentru amenajarea băilor de lux în apartamente

Scris de Luxury
Publicat la data de: 03-02-2019

în: Art & Design

Specialiștii SSAB, una dintre cele mai importante companii din domeniul finisajelor de lux, au venit cu noi soluții deosebite pentru amenajarea băilor din apartamentele premium. Integrarea materialelor de cea mai bună calitate completează experiența unică pe care o vor aprecia chiar și cei mai exigenți clienți.

Dezvoltarea unui proiect unic pentru baia din imobil este cu atât mai importantă ținând cont de faptul că este una dintre cele mai folosite încăperi din locuință. Combinarea laturii funcționale cu cea estetică depinde foarte mult de dorințele clienților și de viziunea specialiștilor care se ocupă de amenajarea spațiului.

Finisajele lucioase și cada de tip freestanding au fost alese pentru amenajarea băii dintr-un apartament de lux deținut de o vedetă autohtonă. S-au folosit placaje de dimensiuni mari, 160×320 centimetri, și radiatoare de design în finisaje speciale. Vasul WC din baie este de tip rimless și încorporează cele mai noi tehnologii. Astfel, este asigurată igiena la cel mai înalt nivel, neexistând locuri ascunse dificil de curățat.

Baia dispune de baterii aurii în linie modernă, iar lavoarele sunt fabricate din compozit, în timp ce radiatoarele de design ies în evidență prin diversitate. Proiectul include finisaje animal print unicate pentru pereți, făcute pe comandă specială. Soluția aleasă conferă un plus de volum prin intermediul luminilor, ceea ce generează o atmosferă generală de relaxare.

SSAB promovează produse premium din domeniul ceramicii pentru amenajări şi wellness, cu o atitudine deschisă faţă de inovaţie şi faţă de designul ambiental de calitate. Gama de produse folosite de companie în proiectele de amenajare include faianţă şi gresie pentru interior şi exterior, placaje speciale pentru piscine, piatră naturală, căzi şi cabine de duş, sisteme de hidromasaj profesionale, saune, obiecte sanitare, mobilier pentru baie, baterii, oglinzi şi accesorii.

Compania acoperă întregul spectru de produse pentru amenajarea băilor în diverse stiluri care au ca notă comună eleganța și bunul-gust. SSAB lucrează cu producători de materiale recunoscuți la nivel internațional, care caută în permanență soluții inovatoare pentru clienți. Paleta de produse oferite de companie cuprinde, de asemenea, placaje slim, mozaicuri, parchet ceramic, sisteme pentru duș și radiatoare, de la peste 40 de furnizori.

Consultanță integrală pentru clienți

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul amenajărilor, SSAB oferă produse pentru ambientare și servicii complementare pentru investiții realizate cu minimum de efort, dar la cele mai înalte standarde din piață.

Clienții preferă să lucreze cu echipele SSAB datorită gamei complexe și variate de produse pentru amenajarea oricărui tip de spațiu, dar și pentru produsele exclusive, create de designeri celebri și producători consacrați din Europa. Compania reușește cu succes să ofere soluții de ambientare pe baza bugetului de investiții. Mai mult, SSAB asigură consultanță în alegerea produselor și consultanță tehnică de specialitate, astfel încât proiectele de amenajare sunt finalizate în timp util și în parametrii financiari conveniți în faza de planificare.

Specialiștii companiei oferă servicii de design ambiental personalizat, dublate de certificate de calitate și garanție, acorduri tehnice și service post-garanție. SSAB are o ofertă largă de produse pe stoc, iar comenzile sunt onorate în timp optim în țară și străinătate.

SSAB promite servicii caracterizate prin calitate, seriozitate și promptitudine în găsirea soluției ideale pentru clienți. Compania are două divizii: SSAB AG și SSAB Impex – Ambientare și Design, și operează o rețea de showroom-uri în Bacău, București, Iași și Suceava.

office@ssabimpex.ro
Tel.: 0740 087 634
www.ssabimpex.ro
București / Bacău / Iași / Suceava

Galerie Foto