EB 333 – Cuptorul care transformă experiența gătitului într-una de neuitat

Scris de Luxury
Publicat la data de: 24-05-2021

în: Art & Design

EB 333

În 1986 apărea primul cuptor EB produs de Gaggenau. EB 374 a fost un produs cu adevărat revoluționar și a devenit favoritul unui număr uriaș de bucătari-șefi din întreaga Europă. Cu un corp din aluminiu, o lățime de 90 de centimetri care pe atunci era inedită și linii minimaliste, cuptorul s-a impus în foarte multe bucătării. Au urmat EB 378 în 1989 și EB 388 în 1997, modele care au reușit să câștige aceeași admirație precum cel din 1986 și care au păstrat, în linii mari, același design.

EB 333 Showroom

Astăzi, la 35 de ani de la apariția primului cuptor EB și la 333 de ani de la înființarea companiei germane Gaggenau, este lansat EB 333. Este un produs așteptat de nouă generații de șefi, care păstrează elementele de design ale primului cuptor, însă înglobează o mulțime de tehnologii moderne.

EB 333

Caracteristicile de bază ale lui EB 333 sunt impresionante

Specificațiile cuceresc orice pasionat de bucătărie:

  • ușă din oțel inoxidabil, foarte stabilă și foarte elegantă, cu cinci straturi de sticlă care ajută la păstrarea unei temperaturi scăzute pe partea exterioară a ușii;
  • nu mai puțin de 17 metode de încălzire, care permit pregătirea oricărui tip de preparat, indiferent cât de complex este;
  • un display TFT touch, ușor de controlat în orice situație. Cu ajutorul acestuia pot fi salvate rețete și personalizate anumite programe;
  • numeroase elemente de siguranță;
  • sistem de autocurățire pirolitică.

Ce spun profesioniștii despre noul EB 333?
Sven Schnee, head of global brand Gaggenau: „În cel de-al 333-lea an, ni s-a părut justificat ca emblema Gaggenau să aibă parte de o inovație și, astfel, și de o redenumire. Ultima generație de cuptoare, sufletul maestrului culinar: EB 333”. Sven Schnee a contribuit activ la dezvoltarea EB 333 și consideră că rezultatul este un echilibru perfect între moștenirea Gaggenau și viitorul companiei.

EB 333 Keramikküche Milieu

Janina Fey, designer Gaggenau: „Am vrut să păstrăm acest caracter atemporal și original”. Cuptorul desenat de designerii companiei germane moștenește foarte multe elemente estetice de la clasicul EB 374, însă în același timp reușește să aducă un aer modern și profesional.

„Avem un singur proces automat, restul proceselor au întotdeauna oameni implicați, sau este doar muncă manuală.” – Jörg Neuner, responsabil de brand center-ul Gaggenau din Lipsheim, își amintește de provocările uriașe cu care s-au confruntat echipele de producție și modul în care a ajuns să fie construit imposibilul. El scoate în evidență realitățile dure ale făuririi unei viziuni.

EB 333 Beef rib roast

Sören Strayle, designer Gaggenau: „Acest cuptor îmi va aminti întotdeauna de tatăl meu, un brutar profesionist”. EB 333 este un cuptor care depășește granițele eficienței în bucătărie, devenind o sursă de inspirație și de amintiri plăcute.

Pentru cine este gândit noul cuptor EB 333?
Acest cuptor este perfect pentru acei bucătari care privesc cu nostalgie la metodele folosite în bucătăria de acum trei-patru decenii, însă doresc să se bucure de toate avantajele tehnologiei moderne. Designul său minimalist, cu elemente impunătoare de oțel inoxidabil, poate ieși în evidență cu ușurință în orice bucătărie, transformând această piesă în element central.

Vă așteptăm în showroom-ul KITCHEN INC.!
Adresă: Strada Polonă 68-72, sector 1, București
Program: Lu-Vi 10-19, Sâ 10-14
E-mail: hello@kitcheninc.ro
Mobil: 0771 416 827