Bleu de Chanel

Scris de Luxury
Publicat la data de: 01-10-2014

în: Beauty News

PA2014_22_0013

Infinit, adânc și fără limite, albastrul este culoarea care te îndeamnă cu gândul spre o întreagă gamă de posibilități. Imaginație fără limite, misterul unei nopți de vară sau calmul unei mări la apus. Cu nuanțe ce variază de la culoarea cerului de iarnă către culorile vibrante ale verii, albastrul închis este culoarea favorită a lui Gabrielle Chanel, alături de alb sau bej.

Folosind această culoare ca punct de plecare, Jacques Polge a colaborat cu casa de parfum Chanel pentru a realiza o aromă ce reprezintă libertatea. Prospețimea ce provine de la Marea Mediterană se îmbină cu aromele de citrice, aromele de vetiver și frunzele plantelor aromatice, vibrând alături de lemnul de cedru și lemnul de santal.

Cu o aromă indentificabilă încă din prima clipă, parfumul unic se extinde prin includerea unui nou membru al familiei, ce se deosebește de aromele deja existente, afirmându-se prin propriul caracter puternic. O apă de parfum care emană o senzualitate aparte, lăsând pe piele o aromă intensă. Avându-l ca imagine pe actorul francez Gaspard Ulliel, apa de parfum Bleu de Chanel a devenit un adevărat etalon al nonconformismului masculin. Astfel, noul parfum Chanel reprezintă prospețimea neîmblânzită a omului liber. Mai mult de atât, pentru a celebra lansarea apei de parfum Bleu de Chanel, casa de modă a creat un săpun ambalat delicat într-o cutie de un albastru intens. În contact cu apa, săpunul emană o aromă delicată de prospețime.

bleu de chanel