LINGERIE DE PEAU by Guerlain

Scris de Luxury
Publicat la data de: 07-12-2016

în: Beauty News

Sinonim cu eleganța absolută și exprimând cu fiecare ocazie o delicatețe radiantă, Guerlain creează fondul de ten ce va îndeplini dorințele tuturor femeilor: fuziune și aspect natural. Pentru că secretul unui ten perfect constă în alegerea corectă a fondului de ten potrivit nuanței pielii, Guerlain a creat produsul ce se va transforma în a-2 piele: Lingerie de Peau.

lidp16-90

Definiția tenului perfect variază de la femeie la femeie, fiecare visând la o piele radiantă, uniformă sau cu aspect mângâiat de soare, însă un aspect este nelipsit: un look cât mai natural, acesta denotând dorința pentru un ten sănătos, ce strălucește de prospețime. Noua gamă Lingerie de Peau  este menită să garanteze fiecărei femei nuanța potrivită pentru tonul pielii sale, devenind o învăluire senzuală a  tenului.

lidp16-93

Specialiștii Guerlain au demonstrat: textura perfectă este cea imperceptibilă. Tocmai de aceea, noua gamă este o fuziune perfectă între micro-fibre de in, mătase și fibre elastice cu proprietăți de netezire, ce oferă tenului un aspect mătăsos iar imperfecțiunile sunt corectate delicat. Mai mult, formula Lingerie de Peau aderă pe suprafața pielii asigurând distribuția optimă a pigmenților și o dispersie subtilă a luminii.

Lingerie de Peau se adresează tuturor femeilor care visează la un aspect cât mai natural al tenului, la o piele învăluită în lumină și confort absolut pe tot parcursul zilei. Pentru a obține un aspect cât mai natural al fondului de ten, Guerlain a colaborat cu 44 de femei de diferite vârste și tonuri de piele pentru a reinventa întreaga gamă de nuanțe Lingerie de Peau. Pentru că fiecare piele are un subton cald (bronz, galben), rece (roze) sau neutru (între cele două), cunoașterea  acestui aspect este importantă pentru alegerea unui fond de ten potrivit nuanței pielii noastre. Pentru fiecare tip și culoare a tenului, pentru fiecare femeie și fiecare vis, Guerlain a oferit soluția, metamorfozată în gama Lingerie de Peau.

  lidp16-94a