Sensorial Workshop by Arabic Scent

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 23-03-2023

în: Beauty News

Arabic Scent

„Sensorial Workshop” by Arabic Scent a reunit pasionați ai parfumurilor orientale, oferindu-le o călătorie inițiatică în universul opulent, misterios și seducător al esențelor arabe. Evenimentul r a fost găzduit de către Jupiter Caafe Shop un spațiu cunoscut pentru atmosfera sa eclectică și plină de energie, iar florăria The Flowers a contribuit la crearea unui ambient rafinat și elegant, prin aranjamentele florale deosebite. Într-o atmosferă opulentă, misterioasă și seducătoare, participanții au fost invitați să descopere o lume plină de arome sofisticate, într-o experiență senzorială de neuitat.

Arabic Scent

Evenimentul a reunit pasionați de parfumerie, influencers și cunoscători ai domeniului, toți fiind entuziasmați de oportunitatea de a se familiariza cu secretele esențelor orientale. Sub îndrumarea experților de la Arabic Scent participanții au aflat despre istoria și originea acestor arome captivante, precum și despre tehnici de creație și combinare a parfumurilor. Participanții au avut ocazia să descopere adevărate bijuterii parfumate, precum oud, ambră și mosc și să înțeleagă secretele din spatele compozițiilor acestor arome exotice.

Arabic Scent

Pe parcursul workshop-ului, participanții au avut ocazia să testeze și să evalueze diferite esențe orientale, învățând despre notele de bază, de mijloc și de vârf, precum și despre modul în care acestea se combină pentru a crea parfumuri unice și sofisticate. De asemenea, au fost prezentate și câteva dintre cele mai populare parfumuri din portofoliul Arabic Scent, precum și poveștile inspiraționale din spatele acestora.

Reacțiile pozitive ale participanților, precum și interesul crescut pentru parfumeria orientală au făcut ca Sensorial Workshop să fie un real succes.