Timeless Prodigy by Skeyndor

Scris de Luxury
Publicat la data de: 27-01-2017

în: Beauty News

Luxul și știința se combină pentru a crea noua linie premium antiageing: Timeless Prodigy  este formula cu 25 de ingrediente active concentrate, selectate în mod științific pentru eficacitatea lor în a opri semnele îmbătrânirii.

bodego-timeless-prodigy-crema-rosa

Secretul formulei constă în combinarea perfectă a 3 strategii eficiente de rejuvenare: Activatorul Cell Genesis (substanțe care produc o creștere a numărului de celule, 5 factori de creștere și celule stem din trandafir de damasc), perfectorul Cell Quality (substanțe care lungesc viața celulelor active și întârzie apariția îmbătrânirii, extract de trufe albe și teprenone) si enhancerul Cell Functionality (substanțe care stimulează funcționalitatea celulelor, proteoglicani solubili și extract de ceai Kombucha).

bodego-timeless-prodigy-serum-rosa

Cei cinci factori de creștere cutanată redensifică pielea și stimulează formarea de noi celule, conducând la netezirea ridurilor. Celulele stem din trandafirul de damasc, un simbol universal al frumuseții și purității, reprezintă o nouă generație de celule stem vegetale, care reînnoiesc epiderma și reduc senzația de îmbătrânire. Extractul de lux de trufe albe din regiunea Piemonte, Italia susține redensificarea țesutului în timp de conferă luminozitate și vitalitate pielii.

Gama Timeless Prodigy include un kit de salon și două produse pentru acasă: cremă rejuvenantă și serum concentrat, care pot fi combinate cu success pentru îngrijirea de zi și de noapte. Tratamentul din salon este inspirat de tratamentele exclusiviste thailandeze, care transportă mintea și trupul într-o stare de relaxare profundă.

rad_8141 rad_7970 rad_7966