Victoria’s Secret lansează colecția “On point”

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 02-09-2021

în: FashionNews

Victoria’s Secret

Victoria’s Secret lansează On Point, o linie care combină pasiunea pentru sport cu îmbrăcămintea sportivă – inclusiv incursiunea mărcii înapoi spre bustiere potrivite pentru activități sportive.

Victoria’s Secret

On Point, noua colecție de la Victoria’s Secret este adaptată pentru a susține orice tip de mișcare prin gama de produse Live, Flow, Sweat. Gama Live este formată din tricouri și jambiere ușoare, ideale pentru relaxare și mișcare în confortul propriei case, Flow conține piese mai elastice perfecte pentru clasele de yoga sau pilates, iar gama Sweats este formată din echipamente realizate cu țesătură de compresie și absorbție a umezelii ideale pentru cele mai intense antrenamente. Dimensiunile variază de la XS la XXL.

Victoria’s Secret

Noua linie On Point nu este doar despre haine, ci și despre campania de promovare, care prezintă femei ce ne inspiră, precum campioana mondială la schi Eileen Gu, membru fondator al noului colectiv VS, India Bradley, membră a Corpul de Balet din New York City și instructorul de yoga Emily Chen – fiecare reprezentând motivația necesară pentru mișcare.

Colecția On Point este disponibilă în magazinul Victoria’s Secret din Băneasa Shopping City.