Penthouse de 18.000 de metri pătrați în cel mai elegant cartier din toată Londra. Cât costă locuința care poate fi plătită cu bitcoin

Scris de Lavinia Floroiu
Publicat la data de: 20-04-2021

în: LifestyleNews

Dacă vremurile actuale nu te-au afectat, iar investițiile tale în criptomonede s-au înmulțit și nu le găsești rostul, s-ar putea să te încânte ideea unui penthouse masiv de 18.000 de metri pătrați din Londra, care tocmai a fost listat pentru aproximativ 244 milioane dolari la bursa curentă.

foto via @robbreport.com

Apartamentul de lux este situat la One Hyde Park, un complex de apartamente ultra-high-end din Knightsbridge, la marginea Hyde Park, care este adesea citat drept cel mai elegant cartier din toată Londra. A fost dezvoltat de CPC Group și Waterknights. Christian Candy, un magnat imobiliar britanic, împreună cu fratele său mai mare, Nick Candy, și-au creat obișnuința de a cumpăra clădiri vechi, de a le compartimenta în apartamente de lux și de a le vinde cu milioane.

foto via @robbreport.com

Penthouse-ul întins este un duplex, cu aproximativ 9.000 de metri pătrați de spațiu pe fiecare nivel. Are cinci dormitoare, deși poate fi transformat într-un apartament cu șapte paturi. Suita principală este de departe cea mai frumoasă parte, cu vedere asupra Hyde Park, două dressing-uri cu baie privată și două băi. Este o casă impresionantă din momentul în care treci pragul – oaspeții sunt întâmpinați de o sală de recepție cu înălțime dublă, completată cu un șemineu de sticlă personalizat. Bucătăria este inspirată de designul japonez și include o cameră de vinuri cu temperatură controlată, care poate găzdui până la 750 de sticle.

foto via @robbreport.com

 Este conceput și cu gândul la cel mai popular loc de muncă 2020-2021, work from home. Pentru zile lungi la biroul de acasă, penthouse-ul include un centru spa privat cu o sală de masaj, saună și baie de aburi și multe altele. Studioul de fitness este echipat cu echipament Technogym.

foto via @robbreport.com

Rezidenții vor avea acces și la patru locuri de parcare și patru unități de depozitare.  Așa cum spuneam la început, poți plăti cu bitcoin, acest penthouse valorând aproximativ 4.300 de bitcoini.

Sursa: You Can Now Buy London’s Most Expensive Penthouse With Bitcoins—or $244 Million

Energy Expo 10-13 octombrie