Aniversarea misiunii Apollo 11, în interpretarea unică Montblanc

Scris de Luxury
Publicat la data de: 02-08-2019

în: News

O colecție specială de instrumente de scris marca Montblanc a fost lansată cu ocazia aniversării a 50 de ani de la prima misiune de aselenizare, Apollo 11. Noua colecție StarWalker a fost dezvăluită în cadrul unui eveniment organizat de către brandul german în Houston, unde se găsește și Centrul Spațial NASA.

„În contextul în care lumea se pregătește să celebreze 50 de ani de la momentul în care primul om a pășit pe Lună, explorarea spațiului rămâne la fel de fascinantă pentru oamenii de pretutindeni”, a declarat Nicolas Baretzki, CEO Montblanc. „Odată cu această campanie StarWalker, Montblanc oferă oamenilor o fărâmă din emoția experimentată de astronauți când privesc Pământul din spațiu și simt acel dor de casă.”

Pentru realizarea colecției, Montblanc a colaborat cu fostul astronaut NASA, Leroy Chiao, un veteran care a petrecut 229 de zile în spațiu. La evenimentul de lansare a participat și actorul Hugh Jackman, ambasador Montblanc, alături de alte celebrități.

Coroana translucidă patentată a noului stilou, marcată cu renumita emblemă Montblanc, pare să strălucească din interior, la fel ca Pământul atunci când este văzut din spațiu. Rășina neagră din care este fabricat instrumentul de scris, pe de altă parte, reprezintă întinderea întunecată a spațiului.

Colecția StarWalker este despre inovație, inginerie și modernitate”, a comentat executivul Montblanc.