Sylvester Stallone reduce prețul conacului din Beverly Hills cu 25 de milioane de dolari

Scris de Luxury
Publicat la data de: 02-09-2021

în: Art & DesignNews

Sylvester Stallone

F aimosul actor Sylvester Stallone a relistat o proprietate a sa din Beverly Hills la un preț de 85 de milioane de dolari, în scădere față de cele 110 milioane de dolari pe care se aștepta să le primească din vânzarea conacului la începutul acestui an.

Descrisă drept un „complex mediteranean contemporan în stilul unei celebrități de clasă mondială”, proprietatea se află în North Beverly Park, un cartier unde dețin locuințe vedete din întreaga lume.

Proprietatea include o casă principală cu șase dormitoare, păstrând caracterul familial al locuinței. Atât în interior, cât și în exteriorul său se găsesc sculpturi și alte lucrări de artă inspirate de rolurile lui Stallone din „Rambo” și „Rocky”.

Sylvester Stallone

„Are foarte multă personalitate”, a declarat Jade Mills din partea Coldwell Banker Realty, una dintre agențiile care se ocupă de vânzarea proprietății. „Fiecare încăpere este specială.”

Există un foaier pe două niveluri, o sală de proiecție, o sală de sport, un „cigar room”, iar din fiecare cameră se poate admira panorama orașului și a canionului din apropiere. O caracteristică aparte, din punctul de vedere al lui Mills, este barul: „Totul este gândit în cele mai mici detalii, perfecțiune pură”, a spus ea.
Pe proprietate se mai găsește o casă de oaspeți cu design realizat de Richard Landry, alături de o piscină infinity cu Spa, un studio de artă, dar și un garaj pentru opt mașini.

Sylvester Stallone

Deși prețul i-a fost redus, conacul este de trei ori mai scump decât o proprietate vecină scoasă la vânzare.

Stallone, în vârstă de 74 de ani, și soția sa, Jennifer Flavin, dețin locuința din anul 1998. Nu se cunoaște prețul la care au cumpărat impozantul conac.