VINIMONDO aniversează 10 ani de activitate în România și organizează prima ediție World Of Wines

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 30-05-2019

în: News

VINIMONDO, importatorul numărul unu de vinuri premium și super premium destinate segmentului HoReCa din România, organizează cu ocazia aniversării a zece ani de activitate prima degustare profesională a vinurilor din portofoliul său. Compania distribuie peste 1.000 de etichete din majoritatea regiunilor viticole importante ale lumii.

Evenimentul are loc la Palatul Bragadiru în data de 30 mai 2019, sub numele “World Of Wines by VINIMONDO” (WOW). Aici vor fi prezenți producători renumiți, cât și partenerii companiei, distribuitorii, reprezentații HoReCa, Wine Bars și Wine Shops.

“Suntem încântați să putem organiza evenimentul <<World Of Wines by VINIMONDO>>, odată cu aniversarea a 10 ani de activitate. Este o oportunitate fantastică să aducem împreună producătorii pe care îi reprezentăm în România, partenerii noștri din piață și iubitorii de vinuri în general, evenimentul fiind deschis și publicului larg. Este modul nostru de a le mulțumi pentru parteneriat și susținere, dar și pentru deschiderea pe care o au în a promova cele mai bune vinuri din lume”, a declarat Liviu Guțuțui – General Manager & Owner VINIMONDO.

WOW devine primul “Professional Portfolio Wine Tasting” din România și vor fi reprezentate peste 70 de crame și vor putea fi degustate peste 200 de vinuri atent selectate. Nota specială a evenimentului este chiar prezența personală a proprietarilor unora dintre cele mai apreciate și cunoscute case de vinuri.

Evenimentul va cuprinde masterclassuri de specialitate, degustări pentru specialiștii HoReCa și degustări pentru public și se va încheia cu un concert URMA. În aceeași seară, au loc și Gala Premiilor VINIMONDO și petrecerea aniversară a companiei.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.