Baccarat Hotel and Residences va fi inaugurat în Dubai

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 26-02-2024

în: Art & Design

Baccarat Hotel and Residences

Anticipatul Baccarat Hotel and Residences Dubai va fi inaugurat în strălucitorul oraș, urmând să fie amplasat într-un spațiu proeminent din Downtown Dubai. Firma de investiții Shamal Holding este pregătită să transforme această locuință de vis într-o realitate robustă, înfrumusețând orizontul de neegalat cu două noi turnuri remarcabile, inspirate de cristale.

Brandul de lux Baccarat îmbină designul atemporal cu dinamismul Dubaiului, iar rezultatul este un proiect mixt impresionant, care cuprinde un hotel cu 144 de camere și 49 de reședințe private.

Baccarat Hotel and Residences

Turnurile, învăluite în lux, sunt proiectate de arhitecții premiați Studio Libeskind și aduse la viață de renumitul dezvoltator din Dubai, H&H Development. Designul interior, condus de apreciatul 1508 London, reflectă moștenirea de peste 250 de ani a Baccarat în materie de măiestrie și oferă o estetică fără compromisuri. Fiecare element este atent curatoriat pentru a crea un mediu care nu este doar uimitor din punct de vedere vizual, ci evocă și un sentiment de lux atemporal.

„Timp de peste două secole, Baccarat a definit luxul, transpunând esența sa în oferte de lifestyle contemporan, inclusiv Baccarat Hotel New York, prima destinație emblematică a brandului în domeniul ospitalității. Inspirat de acest lucru, Baccarat Hotel and Residences Dubai prezintă o nouă capodoperă strălucitoare, cu o experiență de viață din altă lume pentru cei care aleg să vadă viața într-o nouă lumină. Lucrăm alături de o echipă de parteneri extraordinari, condusă de H&H Development, pentru a livra un proiect care definește industria, stabilind un nou standard de viață elevat în Dubai’, a declarat Abdulla Binhababtoor, Chief Portfolio Management Officer la Shamal Holding.